Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Έρχονται νέες περικοπές στο Mega


«Να ενισχύσουν το κανάλι ή να το αφήσουν να φυτοζωεί;»...



Σε αυτό το δίληµµα συµπυκνώνεται ο… Mega προβληµατισµός των εκδοτών, λίγο µετά την ένεση ρευστότητας που έκαναν στον σταθµό µε την αύξηση µετοχικού κεφαλαίου! Γνωρίζοντας ότι τα χρήµατα που εισέρρευσαν στα ταµεία του σταθµού δεν φθάνουν για να καλύψουν ούτε τις υποχρεώσεις του επόµενου εξαµήνου, οι µεγαλοµέτοχοι καλούνται να αποφασίσουν αν επιθυµούν να διατηρήσουν «ζωντανό» και ισχυρό το brand name που έχουν στα χέρια τους ή θα το αφήσουν να συρρικνωθεί.

Συνοµιλητές τόσο της οικογένειας Μπόµπολα όσο και της οικογένειας Βαρδινογιάννη υποστηρίζουν ότι και οι δύο πλευρές επιθυµούν να προστατεύσουν το κύρος του Μεγάλου Καναλιού και παράλληλα προτίθενται να το ενισχύσουν, για να παραµείνει leader στην ενηµέρωση και την ψυχαγωγία. Το µόνο ερωτηµατικό –σύµφωνα µε τις ίδιες πηγές– είναι η στάση που θα κρατήσει ο ∆ΟΛ. Παρ’ όλα αυτά, οι εργαζόµενοι µε το πρόσχηµα της κατάστασης στην αγορά δεν θα γλυτώσουν τον νέο γύρο περικοπών στους µισθούς τους. Η απόφαση είναι ειληµµένη και θα πλασαριστεί ως απάντηση στην αποφυγή απολύσεων.

πηγή: apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.