Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΚ: Νεκρός ο Paul Walker, πρωταγωνιστής του Fast & Furious [ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟς]

Δραματικό βίντεο: Το αυτοκίνητο τυλιγμένο στις φλόγες!

Ο διάσημος ηθοποιός, Paul Walker, πρωταγωνιστής των ταινιών Fast & Furious, σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Η πανάκριβη και ταχύτατη Porsche GT, στην οποία ήταν συνοδηγός, καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού και τυλίχθηκε στις φλόγες. Δείτε στο planet-greece φωτογραφίες και βίντεο από το φλεγόμενο αυτοκίνητο και διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ....



Ο 40χρονος ηθοποιός (γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1973) σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητο του τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από πρόσκρουση σε κολόνα φωτισμού, στην Σάντα Κλάριτα της Καλιφόρνια, λίγο μετά τις 3.30 το απόγευμα του Σαββάτου, τοπική ώρα.

Ο ηθοποιός επέβαινε σε μια Porsche GT και ήταν συνοδηγός. Το αυτοκίνητο οδηγούσε φιλικό του πρόσωπο, ο 38χρονος Roger Rodas, οδηγός αγωνιστικού αυτοκινήτου της Pirelli, σε έναν αυτοκινητόδρομο στην Σάντα Κλάριτα.

Ήταν λάτρης της ταχύτητας αλλά και φιλάνθρωπος. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες θα παρίστατο σε φιλανθρωπική έκθεση αυτοκινήτων για την υποστήριξη των θυμάτων του τυφώνα στις Φιλιππίνες.

Η είδηση του θανάτου του, έπεσε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ, ενώ επιβεβαιώθηκε επίσημα και από το twitter του άτυχου ηθοποιού.







  Το αυτοκίνητο μετά την πρόσκρουση τυλίχθηκε στις φλόγες και οι δύο άνδρες δεν κατόρθωσαν να απεγκλωβιστούν.


Αυτό είναι το βίντεο, λίγα λεπτά μετά τη σύγκρουση, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, στα αμερικανικά site ενημέρωσης:




Ο Paul Walker εργαζόταν αυτή την περίοδο για το "Fast & Furious 7" και πρωταγωνιστούσε στο θρίλερ "Hours" που πρόκειται να βγει στις αίθουσες μέσα στον μήνα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.