Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΙΤΕ: Όλες οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στον υπολογιστή του Πατέλη της Χρυσής Αυγής [ΦΩΤΟ]

Είχαν ακόμη και μικρά παιδιά να χαιρετούν ναζιστικά!

Χαιρετούν ναζιστικά. Ποζάρουν με τα όπλα σαν γκάνγκστερ και φωτογραφίζονται να κάνουν εικονικές εκτελέσεις ανθρώπων! Δείτε όλες τις φωτογραφίες...


Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο που δείχνουν την δράση της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές που κατασχέθηκαν στο σπίτι του «Πυρηνάρχη» της Νίκαιας Γιώργου Πατέλη.

Σε αυτές φαίνονται μέλη της Χρυσής Αυγής, να φορούν στρατιωτικές στολές και να κρατούν πολεμικά όπλα, όπως καλάσνικοφ, σε χώρους εκπαίδευσης.

Σε μια από αυτές εικονίζεται μια νεαρή κοπέλα να ποζάρει κρατώντας δύο όπλα, ενώ αίσθηση προκαλεί η φωτογραφία με μικρά παιδιά να χαιρετούν ναζιστικά.

Το υλικό θα παραδοθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στις ανακρίτριες.










































































2 σχόλια:

  1. Με αυτή την λογική όσοι παίζουν airsoft και ασκούνται στις πολεμικές τέχνες πρέπει να τους μπαγλαρώσουν κι αυτούς;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς που τα γράφετε αυτά έχετε πλήρη μεσάνυχτα! Ο χαιρετισμός αυτός είναι Ελληνικότατος. Ας ανοίξετε κανα βιβλίο πρωτού αντιγράψετε αυτά που σας λένε! Οι Γερμανοί τότε αντέγραψαν πολλά πράγματα. Ακόμα και η σβάστιγκά τους είναι Ελληνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.