Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Τα ζώδια της εβδομάδας


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια...





KΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η εβδομάδα δείχνει να προβληματίζει ορισμένους του ζωδίου. Η διέλευση του Ερμή στους Ιχθύς, αλλά και το γεγονός ότι ο πλανήτης θα κινηθεί σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά από τις 6/2 αποτελούν επαρκείς δείκτες για να συμβουλεύσουμε πως θα πρέπει να κοντοσταθείτε, να σκεφθείτε και ν’ αποφύγετε τη λήψη τελεσίδικων αποφάσεων για οποιοδήποτε ζήτημα ούτως ή άλλως δεν αισθάνεστε βέβαιοι προς στιγμήν. Κριοί που γεννηθήκατε γύρω στις 13-15/4 συγκρατηθείτε μπροστά σε οποιαδήποτε αφορμή σύγκρουσης με το περιβάλλον σας.



ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η εβδομάδα που ακολουθεί θα μπορούσε να δώσει κάτι ενδιαφέρον στους Ταύρους που έχετε γενέθλια γύρω στις 3-4/5, καθώς η Αφροδίτη επιταχύνει θετικές εξελίξεις σχετικά με οικονομικές συμφωνίες, επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, νομικά ζητήματα, σπουδές και ταξίδια. Η δουλειά και οι καθημερινές ευθύνες φαίνονται να κουράζουν πολλούς από εσάς. Μια είδηση / πρόταση / γνωριμία / σύμπτωση έχει τη δυναμική να φέρει λύσεις σ’ εσάς της 20-23/4. Κινηθείτε αναλόγως.



ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η διέλευση του Ήλιου στον Υδροχόο προστατεύει τα συμφέροντα υμών του β’ δεκαημέρου. Από την άλλη πλευρά, δείξτε μέγιστη προσοχή σε οποιαδήποτε πρόταση / ευκαιρία που θα μπορούσε να κρύβει μπελάδες ή εξαπατήσεις (ό,τι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός), αν γεννηθήκατε στις 21-24/5. Με δημιουργικότητα, ερωτισμό, αισιοδοξία και πίστη στη νίκη φαίνεστε να προχωράτε εποικοδομητικά πολλοί Δίδυμοι που γεννηθήκατε γύρω στις 13-16/6.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Η διέλευση του Ερμή για λίγο στις πρώτες μοίρες των Ιχθύων θα μπορούσε να ευνοήσει εσάς που γεννηθήκατε γύρω στις 22-25/6, καθώς δίνει εμπνεύσεις, διεξόδους ή λύσεις, ακόμα κι αναπάντεχα! Η θέση της Αφροδίτης έχει τη δυναμική να προσφέρει χαρές ή εποικοδομητικά ξεκαθαρίσματα στις υποθέσεις υμών που έχετε γενέθλια κοντά στις 5/7. Περισσότερη στωικότητα και υπομονή μπροστά σε τυχόν προβλήματα και εντάσεις καλείστε να επιδείξετε εσείς της 15-17/7.



ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η εποχή φέρνει στο προσκήνιο εξελίξεις που σχετίζονται με τη συνεργασία ή με τον τρόπο συμπόρευσης στο πλαίσιο προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων. Ζητήματα χρηματοοικονομικών αποθεμάτων ή διαχείρισης του κοινού με άλλους ταμείου αρχίζουν να προβληματίζουν και θα ζητήσουν λύσεις. Αν γεννηθήκατε στις 15-18/8, υπολογίστε σε «αναπνοές», καθώς ο Άρης από το Ζυγό προσφέρει διεξόδους, εφόσον ελιχθείτε με συγκρατημένο δυναμισμό στο πλαίσιο επαφών και δημοσίων σχέσεων ή συναλλαγών.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Ευνοημένοι για την εβδομάδα είστε μετά βεβαιότητος εσείς που έχετε γενέθλια στις 5-7/9, τόσο στον έρωτα, όσο και στην τύχη που συντροφεύει κάθε υπόθεση, ιδιαιτέρως δε αν σχετίζεται με τα παιδιά ή την επιχειρηματικότητα ή τα παιχνίδια ή την τέχνη. Από την άλλη πλευρά, ο Ερμής ξεκινά την πορεία του απέναντί σας κι επηρεάζει περισσότερο εσάς της 23-26/8. Αυτό σημαίνει πως θα κληθείτε να βάλετε πιθανώς νερό στο κρασί σας σε κάποιες συζητήσεις / συνδιαλλαγές, αλλά και πως οφείλετε να είστε διπλά - τριπλά προσεκτικοί ως προς την εγκυρότητα όσων ακούτε είτε όσων είστε ή δεν είστε σε θέση να υποσχεθείτε. Συνεπώς, κοντοσταθείτε και ει δυνατόν αποφύγετε να λάβετε τελεσίδικες αποφάσεις ή να δώσετε τα χέρια.



ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η διέλευση του Ηλίου στον Υδροχόο δίνει ανάσες αισιοδοξίας, ελπίδας και χαράς σ’ εσάς του β’ δεκαημέρου. Αν γεννηθήκατε γύρω στις 6/10, τότε υπάρχει περίπτωση να έχετε κάποια εποικοδομητική εξέλιξη, ακόμα και μέσ’ από την τύχη ή μέσ’ από ένα ξεκαθάρισμα οικονομικών / κληρονομικών ζητημάτων είτε από τη διαχείριση σχετικά με ένα ακίνητο. Ο Άρης δίνει δύναμη, αλλά φέρνει και κόντρες ή μικροατυχήματα– αν δεν προσέξετε- στους γεννημένους στις 16-18/10. Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, ενώ στις 6/2 γυρνά σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά: θέματα καθημερινής εργασιακής ρουτίνας, εκκρεμότητες που κουράζουν ή και μια περαστική αδιαθεσία φέρνουν ίσως δυσάρεστα συναισθήματα σε ορισμένους Ζυγούς.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Η εποχή στρέφει το βλέμμα σε προσωπικές και οικογενειακές υποθέσεις, αλλά και στις καθαρά ψυχοσυναισθηματικές σας ανάγκες. Η διέλευση του Ερμή στην αρχή των Ιχθύων ενδεχομένως επιφυλάσσει επαφές ή ειδήσεις που θα σας χαροποιήσουν, αν γεννηθήκατε στις 24-27/10. Δίας, Πλούτωνας και Αφροδίτη επιφυλάσσουν κερδοφόρες εξελίξεις πάσης φύσεως σ’ εσάς της 4-6/11. Βεβαίως, ο Κρόνος συνεχίζει να ζητά ωριμότητα, στωικότητα, υπευθυνότητα, εργατικότητα και σοβαρότητα από όσους Σκορπιούς γεννηθήκατε στις 15/11.



ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η εποχή έχει τη δυναμική να σας προσφέρει πολλά εν μέσω επαφών και δημοσίων σχέσεων, συνεπώς εφόσον κινηθείτε με εξωστρέφεια κι επικοινωνιακή προς πάσα κατεύθυνση διάθεση. Αν γεννηθήκατε στις 22-25/11, τότε πιθανώς θα προβληματιστείτε και θα κληθείτε ν’ αντιμετωπίσετε με ιδιαίτερη προσοχή ένα οικογενειακό ή προσωπικό ζήτημα. Αποφύγετε τελεσίδικες αποφάσεις και κοντοσταθείτε, ώστε να δείτε τις καταστάσεις στις πραγματικές τους διαστάσεις. Επωφεληθείτε από ευκαιρίες κι εξελίξεις συναισθηματικού ή πρακτικού / επαγγελματικού χαρακτήρα, εσείς οι Τοξότες του γ’ δεκαημέρου.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Προσπαθώντας να βάλετε σε μια καινούργια, συνεπή τάξη το ισοζύγιο εσόδων/ εξόδων, αλλά και τις προσωπικές σας προτεραιότητες, οι πλανήτες σας στηρίζουν αμέριστα, κυρίως αν γεννηθήκατε γύρω στις 2-4/1. Ο αγώνας για ένα καλύτερο επαγγελματικά μέλλον, αλλά και οι ενδεχόμενες κόντρες με ανωτέρους συμβολίζονται από τη διέλευση του Άρη στο Ζυγό, για εσάς που έχετε γενέθλια στις 13-15/1. Μια σύμπτωση, γνωριμία, είδηση, κουβέντα, μετακίνηση ή πρόταση επιφυλάσσουν οφέλη για εσάς της 22-25/12, οφέλη που ωστόσο πιθανότατα θα φανούν αργότερα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Σε μια εποχή όπου καλείστε να βάλετε σε τάξη πολλά ζητήματα της ζωής σας, οι πλανήτες δείχνουν να σας αβαντάρουν σημαντικά. Αν γεννηθήκατε στις 11-13/2, τότε όντως μπορείτε να ανοίξετε καινούργιους ορίζοντες στα επαγγελματικά, αλλά και να προχωρήσετε επωφελώς με σπουδές, ταξίδια, διαγωνισμούς, νομικές υποθέσεις κι εκδόσεις. Από την άλλη πλευρά, όσον αφορά στον τομέα των χρημάτων, αλλά και των αξιών επάνω στις οποίες βασίζετε το βηματισμό σας, η συμβουλή είναι να κοντοσταθείτε και να προγραμματίσετε λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο των δεδομένων που έχετε μπροστά σας. Αποφύγετε να υπογράψετε από τις 5/2 και εξής, γιατί ο Ερμής θα κινηθεί σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά. Μια καθοριστική εξέλιξη / αλλαγή με επωφελείς προοπτικές είναι στο προσκήνιο μέσα στο μήνα για τους Υδροχόους της 14-16/2.



ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Δεν είστε λίγοι εσείς οι Ιχθύες που ενίοτε νιώθετε την ανάγκη να κλειστείτε στο καβούκι σας και ν’ απολαύσετε τη μοναξιά ή την ηρεμία σας. Από την άλλη πλευρά, αν γεννηθήκατε στις 19-22/2, σιγά σιγά ίσως αρχίσετε να αισθάνεστε πιο έτοιμοι ν’ ανοιχθείτε προς τον κόσμο και να μοιραστείτε περισσότερα. Ωστόσο, είναι σημαντικό ν’ αποφύγετε να προβείτε σε τελεσίδικες κρίσεις και αποφάσεις, αλλά και σημαντικές υπογραφές, διότι ο Ερμής θα βρίσκεται πολύ κοντά στον Ποσειδώνα και θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά από τις 6/2. Όσο για εσάς που έχετε γενέθλια γύρω στις 3/3, θα πρέπει να ομολογήσουμε πως ανήκετε στους τυχερούς του ζωδιακού, καθώς είναι πολλές και ποικίλες οι αφορμές που θα μπορούσαν να προκαλέσουν συναισθήματα χαράς, αισιοδοξίας κι ελπίδας. Ένταση, έξοδα, μικροπροβλήματα / μικροατυχήματα, αλλά και πνεύμα αποφασιστικότητας κι ετοιμότητα για δράση χαρακτηρίζουν τώρα την εμπειρία πολλών της 26/2-1/3.

* Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή/enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.