Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ψάχνουν στις Γούβες τη μικρή Μαντλίν


Μια πληροφορία για ένα μικρό ξανθό κοριτσάκι σε ξενοδοχείο των Γουβών στάθηκε η αιτία για να ανακινηθούν οι έρευνες για την μικρή Μαντλίν που αναζητείται από το 2007 που εξαφανίστηκε από την Πορτογαλία...
Με σήμα της στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ η Europol ζήτησε τη διερεύνηση της πληροφορίας ενώ πριν απο λίγες ημέρες το σχετικό έγγραφο εστάλη στο αστυνομικό τμήμα της Χερσονήσου. Η Europol ζήτησε να διερευνηθούν οι κάμερες του ξενοδοχείου προκειμένου να διαπιστωθεί αν στο υλικό απεικονίζεται η ανήλικη. Ωστόσο δεν στάθηκε δυνατή η διερεύνηση του αφού το ξενοδοχείο δεν είχε κρατήσει το υλικό μετά από τόσους μήνες.
Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που έχει ζητηθεί από αστυνομικούς να ερευνήσουν για στοιχεία που αφορούν στην συγκεκριμένη υπόθεση κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου και των Μαλίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.