Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Δικαστική βόμβα για ΟΤΕtv: Χάνει τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος! Το παίρνει η NOVA!


Παράνομη η απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ για την ανάθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου 2013-2016...


Το Γραφείο Τύπου της Forthnet ενημερώνει ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την υπ. αριθμ. 731/2014 απόφασή του, δικαιώνει πλήρως την θέση της εταιρείας μας καθώς αναγνωρίζει ως απολύτως άκυρη την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ με την οποία παραχωρήθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος, για την τριετία 2013-2016, στην Κυπριακή εταιρεία διαμεσολάβησης δικαιωμάτων «Media Goal LTD».

Η Forthnet είχε επανειλημμένως καταγγείλει το παράνομο της απόφασης να αναθέσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κυπριακή εταιρεία «Media Goal Ltd», παρά το γεγονός ότι ο Νόμος – και συγκεκριμένα το άρθρο 84 του Ν. 2725/1999 - επιτρέπει την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που χειρίζεται η ΕΠΟ μόνο σε νόμιμους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς. Επισημαίνουμε ότι για το ανωτέρω θέμα αλλά και για προηγούμενη αντίστοιχη παραχώρηση υφίσταται σε εξέλιξη έρευνα των Εισαγγελικών Αρχών για διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών όλων των εμπλεκομένων.

Μετά και τις ανωτέρω εξελίξεις, ευλόγως αναμένουμε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ ότι θα προβεί άμεσα σε όλες εκείνες τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να σταματήσουν οι συνέπειες μίας καταφανώς παράνομης απόφασης, καθώς επίσης και ότι θα προχωρήσει σε επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για τα εν λόγω τηλεοπτικά δικαιώματα, τηρώντας αυτή τη φορά όλα όσα ο Νόμος ορίζει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.