Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Βενιζέλος στα στελέχη του: Στο ΠΑΣΟΚ ανήκει το 95% της επιτυχίας. Οργώστε τη χώρα

του Γιάννη Πιτταρά

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζητώντας από όλους, υπουργούς, βουλευτές, τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και τα μέλη των Τομέων που απαρτίζουν την Εκλογική Επιτροπή, να οργώσουν τη χώρα έως τις εκλογές και να περάσουν το μήνυμα ότι "η σταθερότητα στην οικονομία δημιουργεί την επάνοδο στην ομαλότητα και για τους ίδιους"...



Μιλώντας στη συνεδρίαση της Εκλογικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος απηύθυνε κάλεσμα για συστράτευση σε όλα τα στελέχη, κάνοντας συχνές αναφορές κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα «ιστορικά» στελέχη του κόμματος και τα πρόσωπα που ανήκουν στην ευρύτερη δημοκρατική παράταξη.

Ανήμερα της επιτυχημένης εξόδου στις αγορές για την άντληση 3 δις ευρώ η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη επιχείρησε να τονώσει και το ηθικό των στελεχών της, κάνοντας έναν απολογισμό της συνεισφοράς του κόμματος στην πορεία για να κερδηθεί το στοίχημα του δανεισμού για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος μίλησε με έμφαση για το βάρος που σήκωσε το κόμμα του και ότι ήταν εκείνο που "κατάφερε το 95% της δημοσιονομικής προσαρμογής, ήδη πριν τις εκλογές του 2012».

Μάλιστα, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένους αριθμούς σημείωσε ότι από τα 28 δισ. της συνολικής προσαρμογής, τα 25 δισ. είναι επίτευγμα αμιγώς του ΠΑΣΟΚ και το υπόλοιπο της κυβερνητικής συνεργασίας, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι η σύμπραξη με τη ΝΔ δεν σημαίνει και υποστολή της σημαίας των ιδεολογικών διαφόρων των δυο κομμάτων.

Απάντησε με τον τρόπο αυτό και σε κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για το δανεισμό της χώρας, λέγοντας οτι "είναι μεγάλο επίτευγμα που η Ελλάδα δεν έγινε Αργεντινή ή Βενεζουέλα, αλλά επανήλθε στις αγορές με αριθμητικά καλύτερο τρόπο από ό,τι η Ιρλανδία και η Πορτογαλία".

Παράλληλα, ανακοίνωσε και την σύνθεση της Γραμματείας που θα συντονίζει την Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα:

Σε αυτή θα μετέχουν: Κώστας Σκανδαλίδης, Φώφη Γεννηματά, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Γιάννης Κουτσούκος, Θάνος Μωραΐτης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Τόνια Αντωνίου, Δημήτρης Καρύδης, Νίκος Σαλαγιάννης, Λευτέρης Κατσικαρέλης, Φώτης Χατζημιχάλης, Χρήστος Πρωτόπαπας, Νάντια Γιαννακοπούλου, Τάκης Ρήγας, Πάρις Κουκουλόπουλος, Φίλιππος Σαχινίδης, Μιχάλης Καρχιμάκης και Άρης Καρβούνης.

στο news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.