Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Έκανε το περίπτερο... μπαρουταποθήκη!


Αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Αιγίου εντόπισαν μεγάλο αριθμό κροτίδων σε περίπτερο στο Διακοπτό και συνέλαβαν έναν 34χρονο που εργαζόταν σε αυτό...



Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε έλεγχο που έγινε στο περίπτερο βρέθηκαν περισσότερες από 2.500 κροτίδες.

Ο 34χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου, ενώ οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του 30χρονου αδελφού του συλληφθέντα, στον οποίο ανήκει το περίπτερο.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, Αστυνόμος Α΄ Χαράλαμπος Σφέτσος, καθ' όλη την διάρκεια της πασχαλινής περιόδου θα πραγματοποιούνται έλεγχοι για την καταπολέμηση της εμπορίας και κατοχής κροτίδων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.

Σύμφωνα με τον Χαράλαμπο Σφέτσο, οι έλεγχοι δεν θα αποσκοπούν μόνο στη τήρηση της νομοθεσίας, αλλά κυρίως στην πρόληψη πιθανών ατυχημάτων και θα επικεντρωθούν κυρίως στον εντοπισμό χώρων, όπου οι κροτίδες και τα βεγγαλικά φυλάσσονται ή πωλούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.