Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

5 tips για αξέχαστο sex στο ντους


Πηγαίνεις στο ντους μόνο για να κάνεις το μπανάκι σου; Το βλέπεις σαν ένα χώρο μόνο για χαλάρωση και καθαρισμό; Σίγουρα είναι, ωστόσο πως θα σου φαινόταν αν μια φορά (ή και περισσότερες) κάνεις με τον σύντροφό σου κάτι τόσο καθαρό αλλά και… βρώμικο ταυτόχρονα; Καλό το sex στο κρεβάτι αλλά και στο ντους έχει άλλη χάρη! Διάβασε 5 tips που θα απογειώσουν την… υγρή σου εμπειρία..



Αφρόλουτρο
Επέλεξε ένα αφρόλουτρο που να αρέσει και στους δυο σας, χωρίς πολύ έντονη μυρωδιά. Άφησε το νερό να τρέξει και πάρτε τα σφουγγαράκια σας αρχίζοντας να τρίβετε ο ένας τον άλλον. Ταυτόχρονα κάντε μασάζ στις ερωτογενείς ζώνες. Όσο χρησιμοποιείται το σφουγγάρι, τόσο αυξάνετε η ανυπομονησία του αγγίγματος και όταν έρθει εκείνη η ώρα για την σωματική σας επαφή θα νιώσετε ακόμα πιο έντονα!

Ντύσου
Με τα ρούχα στο ντους; Είναι λίγο οξύμωρο, αλλά δεν λέμε να βάλεις το παντελόνι και τη ζακέτα σου! Φόρα ένα στενό και κοντό φανελάκι, το οποίο με την βοήθεια του νερού θα αναδείξει ιδανικά τις θηλές σου. Ο σύντροφός σου θα ξετρελαθεί βλέποντας το στήθος σου να είναι κολημένο στην μπλούζα!


Γεμίστε τη μπανιέρα
Γεμίστε τη μπανιέρα σας με χλιαρό νερό, ρίξτε μέσα λίγο από το αγαπημένο σας αφρόλουτρο και ξαπλώστε πάνω του! Κάντε τα παιχνίδια σας κάτω από τις μπουρμπουλήθρες, με το αποτέλεσμα να είναι πιο ερεθιστικό λόγο της περιορισμένης ορατότητας στα επίμαχα σημεία…

Doggy style
Είναι μια από τις πιο αγαπημένες στάσεις των ζευγαριών και δεν θα μπορούσε να λείπει από το ντους! Η μπανιέρα είναι το απόλυτο μέρος για το doggy style είτε είστε ακουμπισμένες όρθιες στον τοίχο, είτε καθισμένες κάτω. Αφήστε το νερό να τρέχει και ταυτόχρονα απολαύστε τα καυτά παιχνίδια με τον σύντροφο σας.

Sex Toys
Υπάρχουν πάρα πολλά αδιάβροχα sex toys στην αγορά που θα σας βοηθήσουν να… απογειώσετε το sex στο ντους! Πάρτε ένα… παιχνιδάκι και χρησιμοποιήστε το πάνω σας και βάλτε τον απλά να σας κοιτάει. Στη συνέχεια ενώ εσείς βρέχεστε από το νερό βάλτε τον να το χρησιμοποιήσει πάνω σας. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.