Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Δεν θα κληρονομήσουν... δεκάρα τα παιδιά του Στινγκ!


Μπορεί η περιουσία του να κυμαίνεται στα 240 εκατομμύρια ευρώ, αλλά τα παιδιά του δεν θα πρέπει να ελπίζουν να τον κληρονομήσουν γιατί…



έχει πολλά έξοδα!

Ο λόγος για τον Στινγκ, ο οποίος έχει αποκτήσει έξι παιδιά (τρία κορίτσια και τρία αγόρια) και τους έχει πει ότι θα πρέπει να δουλέψουν για να ζήσουν.

«Τους είπα ότι δεν θα μείνουν πολλά χρήματα γιατί τα ξοδεύουμε! Έχουμε πολλές υποχρεώσεις. Ότι προκύπτει ξοδεύουμε, και δεν μένουν πολλά. Θα πρέπει να δουλέψουν. Όλα τα παιδιά μου ξέρουν και σπάνια μου ζητούν οτιδήποτε, κάτι που πραγματικά σέβομαι και εκτιμώ. Προφανώς, αν ήταν σε μπελάδες θα τους βοηθούσα, αλλά ποτέ δεν έχει πραγματικά χρειαστεί κάτι τέτοιο. Έχουν την ηθική που τους κάνει να θέλουν να πετύχουν με τη δική τους αξία», δήλωσε στο περιοδικό Sunday's Event ο Στινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.