Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

CIA is now following you on twitter!...


Φωτιά πήραν τα social media μόλις έγινε γνωστό ότι η CIA απέκτησε λογαριασμούς σε Facebook και Twitter...



Αν σας έρθει ειδοποίηση ότι η CIA σας ακολουθεί στο twitter, μην ταραχθείτε! Η αμερικανική μυστική υπηρεσία απέκτησε επισήμως λογαριασμούς σε Facebook και Twitter για να έρθει πιο κοντά με το κοινό και να κάνει κάποιες πληροφορίες της «πιο προσβάσιμες».
Το πρώτο της post στο Twitter αν μη τι άλλο είχε χιούμορ: «Δεν επιβεβαιώνουμε, ούτε αρνούμαστε ότι αυτό είναι το πρώτο μας tweet», και δεν άργησε να πυροδοτήσει ποικίλα σχόλια στα social media που έχουν πάρει φωτιά!
Cia - Twitter - Πρώτο Tweet

Μέσα σε πέντε ώρες η CIA είχε 200.000 followers στο Twitter, ενώ το πρώτο tweet έγινε retweet από 110.000 χρήστες.

Στο Facebook μέχρι στιγμής ξεπερνάει τα 11.500 likes.

«Η επέκτασή μας σε αυτές τις πλατφόρμες, μας δίνει την δυνατότητα να εμπλακούμε πιο άμεσα με το κοινό και να παρέχουμε πληροφορίες για την αποστολή της CIA, την ιστορία της κ.ά. Έχουμε σημαντικά πράγματα να μοιραστούμε και θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο ότι μη απόρρητες πληροφορίες θα είναι στη διάθεση του αμερικανικού λαού, που αποστολή μας είναι να τον προστατέψουμε» είναι η ανακοίνωση του επικεφαλής της CIA, Τζον Μπρέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.