Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Oι ναζιστές του Κιέβου απαγάγουν εκατοντάδες ρωσόφωνα κορίτσια


Τις τελευταίες εβδομάδες, συμμορίες νεοναζιστών της χούντας του Κιέβου που δρούν παράλληλα με τις δολοφονικές επιδρομές του ουκρανικού στρατού στις ρωσόφωνες περιοχές, έχουν απαγάγει...

 ανήλικα κορίτσια και νεαρές γυναίκες. Επίσημα θεωρούνται ως εξαφανίσεις και έτσι δηλώνονται από τις τοπικές αστυνομικές αρχές.
Το συριακό φαινόμενο τεραστίων διαστάσεων (περίπου 200 000 απαγωγές) που κάνει τώρα την εμφάνισή του και στον πόλεμο στην Ουκρανία, αντιμετωπίζεται με απάθεια και ειρωνία από την αστυνομία. Όπως καταγγέλουν οι συγγενείς στη rusvena οι αρμόδιοι αξιωματικοί τους εκφράζουν με ένα μειδίαμα την συμπάθειά τους για τις περιπτώσεις των περίεργων εξαφανίσεων , δηλώνοντάς τους ταυτόχρονα ότι δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.