Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Τραμπούκος χρυσαυγίτης στο ευρωκοινοβούλιο με 6.000 ευρώ μηνιαίο μισθό! [ΒΙΝΤΕΟ]


Ένα από τα πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής που πρωταγωνίστησε σε επεισόδια με άγριο ξύλο έξω από το Εφετείο Αθηνών με αστυνομικούς και φωτορεπόρτερ, ράβει κοστούμι για να πάει στο Ευρωκοινοβούλιο, με μηνιαίο μισθό 6.000 ευρώ!...

Ο Αλέξανδρος Λύρης, που φέρεται να είναι το «αγαπημένο παιδί» του προφυλακισμένου Βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη διορίστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο ως επιστημονικός συνεργάτης του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Λάμπρου Φουντούλη.

Ο Αλέξανδρος Λύρης είχε επιτεθεί κατά αστυνομικών την ώρα της προσαγωγής του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου στο Εφετείο στις 4 Ιουλίου. Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τον είχε «συλλάβει» να αρπάξει έναν άνδρα των ΜΑΤ από το λαιμό και με μια πολεμική λαβή να τον εξουδετερώνει μαι να τον ρίχνει στο έδαφος.

Ο Αλέξανδρος Λύρης από εκείνη την ημέρα έχει μπει στο στόχαστρο των αρχών καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» , η ΕΛ.ΑΣ. έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει τον δράστη από το βίντεο και η υπόθεση εναντίον του ερευνάται.

Στο ίδιο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Λάμπρου Φουντούλη στις οποίες τονίζει ότι επέλεξε τον Αλέξανδρο Λύρη γιατί «είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης και πρόκειται για έναν μορφωμένο και πτυχιούχο νέο».



Όσο για τις...πολεμικές του δεξιότητες έξω από το Εφετείο ο Ευρωβουλευτής δήλωσε ότι «έπραξε με τον τρόπο που έπραξε γιατί βρισκόταν σε άμυνα».

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Λύρης

Ο Αλέξανδρος Λύρης ήταν πολιτευτή της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές, και βασικό στέλεχος του Μετώπου Νεολαίας του κόμματος. Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα, με καταγωγή από τον Δήμο Κρεστένων Ηλείας. Υπηρέτησε τη θητεία του ως Έφεδρος Αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων στην 2α Μοίρα Αλεξιπτωτιστών.



Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Ομιλεί άπταιστα Γαλλικά και Αγγλικά, καθώς επίσης και Ρωσικά. Έπειτα από σεμινάρια και σχετικές εξετάσεις στο Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, έχει πιστοποιηθεί ως Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής. Έχει εργαστεί ως ιδιωτικός υπάλληλος σε γραφείο ασφαλιστικών υπηρεσιών και πλέον δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα και συγκεκριμένα στην παραγωγή ελαιολάδου. Είναι ενεργό μέλος του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής, με έντονη παρουσία και συμμετοχή στις δράσεις του Κινήματος. Επιπλέον, αρθρογραφεί τρία και πλέον έτη στην εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και πάνω από ένα χρόνο στην ιστοσελίδα του Μετώπου Νεολαίας Antepithesi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.