Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Καλάνσικοφ, πυροβολισμοί και καταδίωξη αδίστακτων κακοποιών στην Εθνική Οδό


Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή των Οινοφύτων και της Οινόης, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αδίστακτων κακοποιών που έκαναν ένοπλη ληστεία σε πρατήριο τσιγάρων στη Θήβα...




λίγο μετά τη 1.00 το μεσημέρι. Οι δράστες, αφού αφαίρεσαν χρηματικό πόσο από το πρατήριο, διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο το οποίο βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο στα Οινόφυτα.

Συγκεκριμένα, από τις αστυνομικές Αρχές καταδιώκονται δύο άτομα, οι οποίοι φέρονται να έχουν μαζί τους όπλα τύπου καλάσνικοφ αλλά και άλλο βαρύ οπλισμό.

Στην επιχείρηση συνδράμει ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ και για τη βοήθεια των αστυνομικών δυνάμεων, μεταβαίνει και κλιμάκιο της ΕΚΑΜ.

Σύμφωνα με τις πρώτες καταθέσεις, οι δράστες, φορώντας πράσινες φόρμες, επέβαιναν σε I.Χ. επιβατηγό μάρκας Hyundai, χρώματος ανθρακί, το οποίο εμφανίζεται να έχει καταχωρηθεί από την ΕΛ.ΑΣ ως κλεμμένο από τις 10 Ιουνίου από την περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες μετέβησαν λίγο πριν τις 11:45 της Τετάρτης στο πρατήριο καπνού και τσιγάρων, με την απειλή του πολεμικού όπλου και απέσπασαν χρηματικό ποσό,το οποίο, πάντως, δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Η Ελληνική Αστυνομία επένεβη αμέσως και ξεκίνησε καταδίωξη, με τους δράστες, από την πλευρά τους, να εγκαταλείπουν το όχημα τους στην περιοχή.

Οι δράστες αποβίβασαν διερχόμενο οδηγό από λευκό βαν, το οποίο, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, δεν φέρει αριθμό κυκλοφορίας.

Η καταδίωξη διενεργείται στα όρια της Οινόης και του Σιδηροδρομικού της σταθμού και του Σχηματαρίου, από τοπικές Αστυνομικές δυνάμεις, με ενίσχυση Αστυνομικών Υπηρεσιών και από την Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.