Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Νέο σκάνδαλο στην οικογένεια Κλίντον: Ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας της Τσέλσι; [ΦΩΤΟ]


Σάλος από τις αποκαλύψεις πρώην βοηθού της οικογένειας, που υποστηρίζει ότι ο Μπιλ Κλίντον δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της Τσέλσι!...



Μια νέα αποκάλυψη έρχεται να ταράξει ξανά την οικογένεια Κλίντον, κάτι που θα μπορούσε να καταστρέψει την υποψηφιότητα για την Προεδρία των ΗΠΑ της Χίλαρι Κλίντον.
Όπως αποκάλυψε ο πρώην βοηθός της οικογένειας Λάρι Νίκολς, ο Μπιλ Κλίντον δεν είναι στην πραγματικότητα ο βιολογικός πατέρας της Τσέλσι και μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, πραγματικός πατέρας της μοναχοκόρης της οικογένειας είναι ο πρώην δήμαρχος του Little Rock, στο Άρκανσο, Γουέμπστερ Χάμπελ, που ήταν και πρώην νομικός συνεργάτης των Κλίντον.

Σύμφωνα με τον Λάρι Νίκολς, πριν από χρόνια ο Μπιλ Κλίντον είχε αναμειχθεί σε ένα σκάνδαλο, καθώς μία γυναίκα-κάτοικος του Little Rock, ισχυριζόταν πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Ο Μπιλ Κλίντον αρνήθηκε την πατρότητα, αποκαλύπτοντας πως είναι στείρος!
«Συζητούσαμε για τις απαιτήσεις αυτής της γυναίκας, που ισχυριζόταν ότι ο Μπιλ την άφησε έγκυο, όμως εκείνος αρνήθηκε ότι μπορούσε κάτι τέτοιο να συμβεί καθώς, όπως ο ίδιος είπε, είχε περάσει ιλαρά ως παιδί και αυτό τον κατέστησε στείρο», είπε ο Νίκολς και πρόσθεσε: «Τα ακριβή λόγια του Μπιλ Κλίντον ήταν: Πυροβολώ τυφλά. Έμεινα έκπληκτος από αυτό που μόλις είχα ακούσει και τότε τον ρώτησα: Και η Τσέλσι;. Και μου απάντησε:
Ω, είναι παιδί του Webb (Hubbell)».
Webster Hubbell - Γουέμπστερ Χιούμπελ

Αυτή η είδηση έρχεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή, δεδομένου ότι η Χίλαρι θα ανακοινώσει σύντομα αν θα θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία το 2016 και η κόρη της Τσέλσι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, τον 36χρονο Μαρκ Μεζβίνσκι.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που κυκλοφορούν τέτοιες φήμες για την 34χρονη κόρη των Κλίντον.

Σύμφωνα με άρθρο των New Yorker στις 2 Ιουνίου, ο μπλόγκερ Ρόμπερτ Μόροου, ισχυρίζεται πως η Χίλαρι και ο Γουέμπστερ είχαν δεσμό το 1984 κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του Μπιλ στο Μέγαρο του Διοικητή.
Κλίντον - Μπιλ - Χίλαρι - Τσέλσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.