Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Φρίκη! Βομβαρδίστηκε για τρίτη φορά νοσοκομείο στη Γάζα [ΦΩΤΟ]

Δείτε τι ανακοίνωσε ο Ισραηλινός στρατός στο twitter

Τον βομβαρδισμό για τρίτη φορά του νοσοκομείου στην Wafa της Γάζας, το οποίο βρίσκεται στα νοτιοανατολικά προάστια της πόλης, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του ισραηλινού Στρατού....




Ισραηλινοί στρατιώτες μάχονται με Παλαιστίνιους ενόπλους σε νοσοκομείο που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά προάστια της πόλης της Γάζας, ανακοίνωσε ο στρατός του Ισραήλ.



Οι Παλαιστίνιοι πυροβολούν από την οροφή και τα παράθυρα του γηριατρικού νοσοκομείου αποκατάστασης "wafa" και οι Ισραηλινοί στρατιώτες ρίχνουν βλήματα ανταποδίδοντας τα πυρά, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού Αριέχ Σαλικάρ.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν έχουν απομακρυνθεί όλοι οι ασθενείς και τα μέλη του προσωπικού από το νοσοκομείο αυτό, το οποίο είχε ήδη πληγεί δυο φορές από βλήματα τις προηγούμενες ημέρες.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο, από τους προηγούμενος βομβαρδισμούς;








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.