Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Έβαλε το κινητό της να φορτίσει και αυτό... εξερράγη! [ΒΙΝΤΕΟ]


Από θαύμα σώθηκε μια 13χρονη κοπέλα, που είχε ως συνήθεια να κοιμάται, έχοντας στο προσκεφάλι της το κινητό της για να το φορτίζει...

Η 13χρονη είχε βάλει το έξυπνο κινητό της για φόρτιση και έπεσε για ύπνο. Η μυρωδιά κάτι καμένου, ωστόσο, λίγες ώρες μετά της διέκοψε τον ύπνο. Ψάχνοντας για την πηγή της μυρωδιάς έκπληκτη ανακάλυψε ότι το κινητό της είχε εκραγεί κάτω από το μαξιλάρι της.
Η έκρηξη έκαψε το μαξιλάρι και μεταμόρφωσε το κινητό σε μια άμορφη μάζα από λιωμένα υλικά.
«Όταν αγοράζουμε κάτι έχουμε τη λογική προσδοκία ότι το προϊόν είναι ασφαλές», δήλωσε στο FOX 4, ο πατέρας της 13χρονης, προσθέτοντας ότι υποψιάζεται πως το τηλέφωνο υπερθερμάνθηκε προκαλώντας την έκρηξη της μπαταρίας και τη φωτιά.
Επομένως, αν και εκρήξεις τέτοιου τύπου δεν είναι και το πιο σύνηθες φαινόμενο, ίσως να είναι καλό όταν πέφτουμε το βράδυ για ύπνο να κρατούμε μια απόσταση ασφαλείας από το κινητό μας τηλέφωνο, ειδικά εάν αυτό φορτίζεται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.