Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Συζυγική απιστία: 10 τρόποι να το καταλάβετε

Σε όλα τα ζευγάρια ένας από τους 2 έχει ανησυχίες για την περίπτωση της απιστίας. Αν αργά το βράδυ μυρίσει φτηνό άρωμα πάνω στον σύντροφο τότε αρχίζουν οι ανησυχίες. Οι ειδικοί μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν. Παρακάτω θα διαβάστε κάποιους τρόπους που μπορείτε να διακρίνετε αν...


 απλώς ζηλεύετε ή το έτερον ήμισυ κάτι κρύβει.

1. Παίρνει ή κάνει τηλεφωνικές κλήσεις σε ιδιωτικά. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχει λόγος ιδιωτικής συνομιλίας, κατά τη λήψη ή την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων, αν ο σύντροφός σας πηγαίνει στο άλλο δωμάτιο κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο, μπορεί να υπάρχει κάτι περισσότερο, ειδικά αν αυτή η συμπεριφορά είναι νέα ή ξαφνικά παρουσιάζεται με μεγάλη συχνότητα.

2. Έχει διαγράφει το ιστορικό μηνυμάτων στο κινητό του. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπαίνουν στον κόπο να διαγράψουν τα παλιά μηνύματα κειμένου … τουλάχιστον όχι μέχρι στο τηλέφωνο να γεμίσει η μνήμη. Εάν ο σύντροφός σας το κάνει – ή ακόμα χειρότερα – αν τα διαγράφει αμέσως μόλις τελειώσει μια συνομιλία με κάποιον, μπορεί να είναι κάτι περισσότερο, από απλά γραπτά μηνύματα.

3. Διαθέτει πολλαπλούς λογαριασμούς e-mail ή social media. Αν ανακαλύψετε επιπλέον ή κρυφά e-mail ή λογαριασμούς σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, τα πράγματα είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν είναι καλά. Με απλά λόγια, οι άνθρωποι σε δεσμευμένες σχέσεις δεν έχουν καμία ανάγκη να τηρούν λογαριασμούς που οι σύντροφοί τους δεν γνωρίζουν. Αν ανακαλύψετε ένα από αυτά, είναι καιρός να ανησυχείτε.

4. Αποφεύγει την οικογένεια ή άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις. Η απιστία, είτε φυσική είτε συναισθηματική, πάντα θα οδηγήσει σε χαμένο χρόνο με τους φίλους και την οικογένεια. Εάν ο σύντροφός σας αποφεύγει κοινωνικές εκδηλώσεις ή δραστηριότητες, φεύγει νωρίς ή φτάνει αργά λόγω κάποιου έργου ή εργασίας, μπορεί να υπάρχει μια σοβαρή πιθανότητα ότι η πραγματική αιτία είναι ο ελεύθερος χρόνος του με κάποιον άλλο, είτε από το τηλέφωνο, ή τον υπολογιστή, ή κατά πρόσωπο.

5. Ξοδεύει ξαφνικά πολύ χρόνο με ένα άλλο πρόσωπο. Εάν ο σύντροφός σας ξαφνικά να ξοδέυειι πολύ χρόνο με έναν συνάδελφό του, συνεργάτη, φίλο ή ακόμα και μια γνωριμία, ιδιαίτερα αν το πρόσωπο αυτό είναι του αντίθετου φύλου, μπορεί να θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη σχέση αυτή και την πιθανότητα ότι μπορεί να υπάρχει κάτι άλλο.

6. Κάνει δώρα, ή συχνά εθελοντικά βοηθάει κάποιο άλλο πρόσωπο. Αν και είναι ωραίο να δώνει δώρα και να κάνει για τους φίλους, τα μέλη της οικογένειας, ακόμα και ξένους, αν ο σύντροφός σας δίνει συχνά δώρα, ιδιαίτερα δαπανηρά, είναι πολύ σοβαρό και πιθανότατα να είναι κάποια σχέση σε εξέλιξη.

7. Ξαφνικά απέκτησε ένα διαφορετικό άρωμα. Είτε πρόκειται για το άρωμα μιας άλλης γυναίκας ή, ενδεχομένως, μια διαφορετική μάρκα αφρόλουτρο.. Αν που έρχεται στο σπίτι κατάκοπος μετά από μια ημέρα γεμάτη φόρτο εργασίας, και με τον ίδιο τρόπο φεύγει για τη δουλειά, μπορεί να είναι ένα δείγμα ότι κάτι έχει μεσολαβήσει.

8. Δεν σας αγγίζει τόσο πολύ. Μερικές φορές ο πόθος είναι κάπως πεσμένος και αυτό οφείλεται στην κακή επικοινωνία, ανεπίλυτα ζητήματα ή πρόσφατες διαφωνίες – καυγάδες. Αν σας απωθεί χωρίς να συντρέχουν οι παραπάνω λόγοι τότε πρέπει να αρχίσετε να ανησυχείτε.

9. Άλλαξε ντύσιμο. Έχει ο σύζυγός σας άρχισε να ντύνετε λίγο διαφορετικά ή δεν θα κρατάει το αυτοκίνητα ξαφνικά πάντα καθαρό; Έχει ο ίδιος ενεργούσε λίγο πιο ευτυχισμένοι και πιο συνεργάσιμη, αλλά ξαφνικά είναι πιο απασχολημένος και μόλις βγείτε από το σπίτι πιο συχνά; (π.χ. να βγαίνετε πιο συχνά με «φίλους», λειτουργεί περισσότερο θελήματα, κλπ.) Σε περίπτωση καταφατικής απαντήσεως, να λάβει σοβαρά υπόψη. Πάρτε το ενδιαφέρον της σε νέα δραστηριότητα / συμμετοχή του, εάν είστε περίεργοι για το τι πραγματικά συμβαίνει.

10. Λείπει συχνά. Μήπως ο σύντροφός σας παίρνει συνήθως το σκυλί έξω για μισή ώρα ή τρέχει κάθε μέρα, αλλά τώρα είναι ένα 60-90 λεπτά; Ποιος είναι αυτός που τρέχει 60-90 λεπτά ξαφνικά στο πάρκο ή κάνει βόλτα τόση ώρα με τον σκύλοή στη γειτονιά; Εδώ κάτι τρέχει. Πηγαίνετε μαζί του κάποια στιγμή.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.