Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΤΩΡΑ:Ομολόγησε το διπλό έγκλημα ο 19χρονος

Ομολόγησε πριν λίγο το διπλό έγκλημα ο 19χρονος που εκρατείτο στην ασφάλεια Καλαμάτας.Ο 19χρονος μαζί με έναν συνομήλικό του είχαν πληρώσει τον Kώστα Σγούρο για να τους ...


φέρει συμπληρώματα διατροφής τα οποία όμως καθυστερούσαν.Οι δυο 19χρονοι αποφάσισαν να πάρουν εκδίκηση δολοφονώντας τον ενώ ο φίλος του Γιάννης Κομμάτης φαίνεται να εκτελέστηκε απλά και μόνο επειδή ήταν μαζί του.
Οι 19χρονοι πρώτα χτύπησαν ανελέητα τους δυο φίλους προκειμένου να κάμψουν την όποια αντίστασή τους και στη συνέχεια τους έβαλαν να γονατίσουν και τους εκτέλεσαν σχεδόν εξ επαφής με καραμπίνα.Στον έναν μάλιστα έδωσαν και την χαριστική βολή.Στη συνέχεια τους πήραν και τους πέταξαν στην χαράδρα όπου και βρέθηκαν σχεδόν δυο ημέρες αργότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.