Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Όλη η αλήθεια για την κόκκινη Ferrari του Χατζηγιάννη [video]


Ποινική δίωξη για το αδίκημα της ψευδούς αναφοράς στις Αρχές ασκήθηκε στον γνωστό τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη καθώς και στον λογιστή του. Τι λέει ο τργουδιστής...



Ποινική δίωξη για το αδίκημα της ψευδούς αναφοράς στις Αρχές ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την υπόθεση της Ferrari του γνωστού τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος χθες το απόγευμα οδηγήθηκε ενώπιον των αρμοδίων Αρχών μετά τη σύλληψή του από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας και ακολούθως, αφέθηκε ελεύθερος.

Η υπόθεση αφορά δήλωση του λογιστή του τραγουδιστή περί κλοπής των πινακίδων του πολυτελούς αυτοκινήτου, ωστόσο, φέρεται να διαπιστώθηκε ότι αυτή ήταν ψευδής και έτσι η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος τόσο του λογιστή όσο και του ίδιου του καλλιτέχνη.

Η δήλωση κλοπής έγινε χθες και, σύμφωνα με αυτή, «στις 24- 25 Αυγούστου κι ενώ το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στη Γλυφάδα, εκλάπησαν οι πινακίδες του».

Η αστυνομία όμως, προχώρησε σε έρευνα από την οποία φέρεται να προέκυψε πως, από το 2009, το αυτοκίνητο βρισκόταν προς πώληση σε έκθεση αυτοκινήτων και οι πινακίδες ήταν στα χέρια υπαλλήλου. Μετά από αυτό, ο τραγουδιστής και ο λογιστής του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν χθες το απόγευμα στον εισαγγελέα που απήγγειλε κατηγορία για ψευδή αναφορά στις αρχές (230ΠΚ) και διέταξε περαιτέρω προανάκριση ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση. Και οι δυο αφέθηκαν ελεύθεροι.
Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ferrari
Όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο εισήχθη νόμιμα στην Ελλάδα το 2008. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το αγόρασε, όμως στην άδεια κυκλοφορίας του υπήρχε παρακράτηση κυριότητας.
Τους τελευταίους τρεις μήνες  το αυτοκίνητο βρισκόταν προς πώληση σε έκθεση αυτοκινήτων, αρχικά στο Χαλάνδρι και στη συνέχεια στην Αγία Παρασκευή,  και οι πινακίδες ήταν στα χέρια υπαλλήλου της έκθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε αγοραστής για την Ferrari ,έναντι του ποσού των 70.000 ευρώ. Η μεταβίβαση όμως δεν μπορούσε να γίνει καθώς υπήρχε παρακράτηση κυριότητας. Φαίνεται πως ο λογιστής μαζί με τον τραγουδιστή σκέφτηκαν να δηλώσουν απώλεια πινακίδων ώστε να εκδώσουν στη συνέχεια νέες και με την καινούργια άδεια να κάνουν την πώληση.

Η απάντηση Χατζηγιάννη για τη Ferrari

O πληρεξούσιος δικηγόρος του Μιχάλη Χατζηγιάννη, Ιωάννης Φώσκολος, έστειλε την απάντηση του μετά τον θόρυβο που ξέσπασε.
Η απάντηση-ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Για το θέμα που απασχολεί σήμερα τα Μέσα Ενημέρωσης σχετικά με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη το οποίο εδώ και καιρό βρίσκεται σε ακινησία δηλώνω ότι το όλο ζήτημα οφείλεται σε παρανόηση.
Όλα τα στοιχεία που το αποδεικνύουν θα προσκομισθούν στις αρμόδιες αρχές οι οποίες ασχολούνται με την υπόθεση.
Με την ευκαιρία σημειώνω ότι η υπόθεση βρίσκεται σε προδικαστικό στάδιο χωρίς να έχει κανείς παραπεμφθεί σε δίκη, όπως από παραδρομή αναφέρθηκε σε μερίδα του τύπου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.