Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

H Olivia Wilde φωτογραφίζεται, θηλάζοντας τον γιο της [ΦΩΤΟ]


Η Olivia Wilde έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη και φωτογραφήθηκε...


 για το περιοδικό Glamour, αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε μια φωτογραφία που την δείχνει να θηλάζει τον 3μηνών γιο της, Otis.
«Το να φωτογραφίζομαι με τον Otis είναι τόσο τέλειο, γιατί κανένα δικό μου πορτρέτο αυτή την στιγμή δεν θα είναι ολοκληρωμένο, χωρίς να παρουσιάζει και την ιδιότητα μου ως μητέρα», δήλωσε η 30χρονη ηθοποιός, συμπληρώνοντας «ο θηλασμός είναι το πιο φυσικό πράγμα. Νιώθω ότι αυτόν τον καιρό ο Otis πρέπει πάντα να είναι στο στήθος μου».
Στην φωτογράφηση η Olivia Wilde φορά ένα φόρεμα Roberto Cavalli, παπούτσια και φουλάρι Prada, ενώ ο μικρός Otis είναι γυμνός. Αστειευόμενη δήλωσε ότι στο σπίτι φυσικά δεν είναι ντυμένη έτσι, όταν θηλάζει, ενώ ο γιος της πάντα φορά πάνα για να αποφεύγονται τα ατυχήματα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.