Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Η φωτογραφία της Όλγας Κεφαλογιάννη με τους γονείς της [ΦΩΤΟ]


Μια φωτογραφία των γονιών της από το προσυνέδριο της ΝΔ τον Απρίλιο του 1977 ανήρτησε  η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στην προσωπική της σελίδα στο Facebook...



Το συνοδευτικό κείμενο της φωτογραφίας γράφει:
«Πριν από 40 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, μαζί με μια σειρά ιστορικών στελεχών, προχώρησε στην ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας. Κεντρικός άξονας, η πίστη στη Δημοκρατία και τα Ευρωπαϊκά ιδεώδη. Έτσι η Νέα Δημοκρατία, το κοινό μας σπίτι, έγινε η παράταξη της φιλελεύθερης σκέψης, της κοινωνικής αλληλεγγύης, της κοινωνικής ευθύνης. Η παράταξη του μέτρου και της σύνεσης. Της ανοικτής και ελεύθερης οικονομίας. Της ανοικτής και ελεύθερης κοινωνίας. Η παράταξη που εγγυάται την ασφάλεια και τη σταθερότητα της πατρίδας. Με βάση αυτές τις αρχές και τις αξίες συνεχίζουμε και σήμερα.

*Απρίλιος 1977, Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκιδική. Γιάννης Κεφαλογιάννης, ιδρυτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, με την Ελένη Κεφαλογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.