Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΚ:Μητέρα καταγγέλει πως βίασαν το παιδί της μέσα σε ιδιωτική κλινική στην Κρήτη

Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης νοσηλευόμενου σε ψυχιατρική κλινική διερευνά η ΕΛ.ΑΣ μετά από καταγγελία της μητέρας του ασθενή. Πρόκειται για...


 24χρονο, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην ψυχιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου της Κρήτης.

Η μητέρα καταγγέλλει ότι επισκέφθηκε το γιο της στο νοσοκομείο και διαπίστωσε ότι δεν ήταν καλά. Έτσι τον πήρε στο σπίτι. Τότε ανακάλυψε ότι ο 24χρονος είχε πληγές στο σώμα του γεγονός που την ανησύχησε και την έκανε να περάσει την πόρτα του Αστυνομικού Μεγάρου.

Στην κατάθεση που έδωσε ζητά από την Αστυνομία να διερευνήσει το περιστατικό, εκφράζοντας υποψίες ότι το παιδί έχει κακοποιηθεί. Για την υπόθεση έχει δοθεί εντολή για τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.