Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Με αυτόν τον κώλο... συστήθηκε ο Μπαλοτέλι [ΦΩΤΟ]


Η βρετανική εφημερίδα "Sunday Mirror" αποκαλύπτει, με γαργαλιστικές λεπτομέρειες, τη πικάντικη ιστορία...


 της 23χρονης Έμα Ντάλτον με τον Μάριο Μπαλοτέλι.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι δυο τους άρχισαν να μιλάνε μέσω ίντερνετ και κάποια στιγμή ο Ιταλός επιθετικός της Λιβερπουλ κάλεσε την κοπέλα σε πάρτι που θα έκανε στη βίλα του στις 5 Σεπτεμβρίου.
Η κοπέλα πήγε με τη παρέα της και στο σπίτι του Μπαλοτέλι βρίσκονταν οι φίλοι του. Ο Ιταλός, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πήρε την κοπέλα στο δωμάτιο του και της προσέφερε ερωτικές υπηρεσίες για σχεδόν τρεις ώρες και όταν τελείωσαν κάλεσε ταξί για να την πάει σπίτι της!
Η Έμα Ντάλτον είναι ανύπαντρη μητέρα και μιλώντας στην Sunday Mirror τόνισε: "Ξέρω τη φήμη που έχει όμως νόμιζα ότι θα είχε αλλάξει από αυτά που είχα διαβάσει για αυτόν. Ήταν γοητευτικός και, από όσο ήξερα, ελεύθερος, οπότε είπα... γιατί όχι;... Τώρα αισθάνομαι ανόητη.
Δεν έπρεπε να πάω ποτέ σπίτι του αλλά τώρα ό,τι έγινε, έγινε. Ενδιαφερόταν μόνο για ένα πράγμα από μένα και μετά ήθελε να με ξεφορτωθεί".
Ενδιαφέρον προκαλεί η αποκάλυψη που έκανε η Έμα Ντάλτον η οποία ισχυρίστηκε πως στη διάρκεια του σεξ, ο Μπαλοτέλι της είπε: "Αυτό είναι πολύ ωραίο. Με βοηθάει στο ποδόσφαιρο που παίζω".
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την επόμενη μέρα ο Μπαλοτέλι την πήρε τηλέφωνο για να της ζητήσει να μείνουν φίλοι καθώς εκείνος ήθελε να επιστρέψει στην Φανί Νεγκουέσα.

Δείτε τη φωτογραφία που έστειλε η 23χρονη στον Μπαλοτέλι μέσω του κινητού της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.