Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Για ποιον... Μητσοτάκη χτυπάει η καμπάνα;


Τα μηνύματα που φτάνουν από το Μιλάνο είναι λίαν ανησυχητικά καθώς, όπως φαίνεται, οι εταίροι – πιστωτές δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από τις...



απολύσεις στο Δημόσιο και τις αλλαγές στα εργασιακά.

Όσον αφορά τις απολύσεις στο Δημόσιο, παρά το ότι ο αρμόδιος υπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επαναλαμβάνει ότι θα γίνουν 6.500 απολύσεις στο Δημόσιο, επί της ουσίας είναι άγνωστο πώς και πότε θα υλοποιηθούν.

Είναι πολύ αργά για να λέμε ότι οι απολύσεις αποτελούν τη λύση, όμως, επί της ουσίας, αυτό που βλέπουν οι ξένοι είναι ότι απολύσεις στο Δημόσιο δεν έχουν γίνει και δεν γίνονται.

Δεν χρειάζεται να γίνει αναφορά στους σχολικούς φύλακες που απολύθηκαν και επαναπροσλήφθηκαν γιατί δεν είναι εκεί η ουσία του προβλήματος.

Πάντως ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαχειρίζεται καλά τον πολιτικό του χρόνο και δεν πολυδυσαρεστείται κανένας. Για όλα τα υπόλοιπα πρέπει να την πληρώνει το Μαξίμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.