Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Πρεμιέρα για Ολυμπιακό στο Champions League με αντίπαλο «βουνό»


Πρεμιέρα σήμερα στη φάση των ομίλων του Champions League με το ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς πολύ μεγάλο, καθώς ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός...


 συγκρούεται στις 21:45 με την πρωταθλήτρια Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ένας αγώνας με σαφέστατα πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές και δυσκολοκατάβλητες ευρωπαϊκές ομάδες, που προέρχεται από το θρίαμβο στην έδρα της Ρεάλ για την πριμέρα ντιβισιόν.
Οι παίκτες του Μίτσελ θα πρέπει να κάνουν υπερπροσπάθεια απόψε για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, έχοντας απόλυτη συγκέντρωση και προσήλωση στην τακτική ως το σφύριγμα της λήξης, δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες, αδιάκοπο τρέξιμο και πολύ προσοχή στις στημένες μπάλες.
Ως προς το αρχικό σχήμα, τερματοφύλακας θα είναι ο Ρομπέρτο και αμυντικοί οι Ελαμπντελαουΐ, Μαζουακού, Μποτία, Αμπιντάλ. Από εκεί και ύστερα, ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται να «γεμίσει» το κέντρο με τους Ντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι και Ντομίνγκες για να έχει τρεξίματα, ενώ στην επίθεση μάλλον θα ξεκινήσει ο Διαμαντάκος και αναζητείται ο δεύτερος, που θα είναι ένας εκ των Αφελάι ή Ντουρμάζ.
Στον άλλον αγώνα του ομίλου η Γιουβέντους είναι το απόλυττο φαβορί για τη νίκη απέναντι στους Σουηδούς της Μάλμε, που θεωρητικά είναι η ασθενέστερη του Α΄ ομίλου αλλά η πορεία της στα προκριματικά δείχνει ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Το σημερινό πρόγραμμα:
1ος όμιλος
Ολυμπιακός-Ατλέτικο Μαδρίτης
Γιουβέντους-Μάλμε
2ος όμιλος
Λίβερπουλ-Λουντόγκορετς
Ρεάλ Μαδρίτης-Βασιλεία
3ος όμιλος
Μονακό-Λεβερκούζεν
Μπενφίκα-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης
4ος όμιλος
Γαλατασαράι-Άντερλεχτ
Ντόρτμουντ-Άρσεναλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.