Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτή η Ελληνίδα ξέρει να αναστατώνει στο facebook [ΦΩΤΟ]


Είναι ένα κορίτσι νέο, δροσερό και πολύ όμορφο και γνωρίζει πως να ξεσηκώνει τον κόσμο με τις μουσικές τις επιλογές αλλά και με την πολύ sexy της εμφάνιση...



Έτσι ανεβάζει τακτικά φωτογραφίες της στα social media για να προκαλεί τους άνδρες... και κάνει τις γυναίκες να μένουν με το στόμα ανοικτό όποτε ανεβαίνει στα decks,αφού η παρουσία της αναστατώνει τους πάντες…
Η Λίλα Κυριαζοπούλου έχει σπουδάσει διαιτολόγος, εργάζεται ως μοντέλο, συμμετέχει σε βίντεο clip,…ενώ το χόμπι της είναι να παίζει μουσική σε κλαμπ, να δίνει το «παρών» σε όλα τα κοσμικά πάρτι της πόλης, καθώς και να… δημοσιεύει «καuτές» φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα.
Το μπούστο της νεαρής κοπέλας είναι πολύ «δυνατό» και μπορείς να το καταλάβεις από την πρώτη κιόλας ματιά, αφού η δεύτερη ματιά θα πέσει στα οπίσθιά της.. αφού όλοι λένε ότι είναι «κολασμένα»..
Δείτε, τώρα, τις πρόσφατες φωτογραφίες της, που ανεβάζουν την θερμοκρασία… επικίνδυνα:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.