Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ποιόν παντρεύεται η Μάγδα Τσέγκου; [ΦΩΤΟ]

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει στενή συνεργάτιδα του Γιώργου Αυτιά, Μάγδα Τσέκου, με τον επί επτά χρόνια αγαπημένο της, αρχιτέκτονα τοπίου...


 Γιώργο Βερναρδάκη.
Σύμφωνα με την Espresso, η Μάγδα Τσέγκου το περασμένο καλοκαίρι γνώρισε τον σύντροφό της στους γονείς της, δίνοντας πλέον μια πιο... επίσημη χροιά στη σχέση τους. Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί, ενώ άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον αναφέρουν ότι θέλουν να αποκτήσουν σύντομα παιδιά έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η ευτυχία τους.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία επτά χρόνια και γνωρίστηκε μέσω κοινής παρέας. Αυτό που τους ένωσε είναι η αγάπη τους για τη θάλασσα και ειδικότερα για τις καταδύσεις, καθώς και οι δυο παρακολουθούσαν μαθήματα, στα οποία, μάλιστα, αρίστευσαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.