Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ανάληψη ευθύνης για βόμβα στο σπίτι χρυσαυγίτη, στη Θεσ/νίκη


Επιστολή ανάληψης ευθύνης για την βομβιστική επίθεση στο σπίτι χρυσαυγίτη, στη Θεσσαλονίκη, απέστειλε στο φασιστοσάιτ indymedia, πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση...




Αναλυτικά το κείμενο:



Το βραδυ της Τριτης (14/10) καναμε delivery εναν εκρηκτικο μηχανισμο στην πολυκατοικια που μενει ο χρυσαυγιτης Σταθης Βαλακος στην οδο λαχανα 28 (2ος οροφος) στην Θεσσαλονικη.Ο συγκεκριμενος φασιστας ηταν υποψηφιος δημοτικος συμβουλος με την ελληνικη αυγη.Καθικια σαν τον Σταθη δεν εχουν καμια ελπιδα να κρυφτουν. Θα τους βρισκουμε και θα τους συμπεριφερομαστε οπως τους αρμοζει.

Υ.Γ1 Οχι μονο δεν εμπιστευομαστε και δεν βασιζομαστε σε καμια κρατικη "καταπολεμηση" του φασισμου, αντιθετως την εχθρευομαστε. Ο φασισμος πολεμιεται με συνεχη παρουσια στον δρομο και οι φασιστες με συνεχη παρουσια στα σπιτια, στα γραφεια τους και σε αλλες στιγμες της καθημερινοτητας τους.

Υ.Γ2 Η φατσα του τυπου μπορει να βρεθει με ενα απλο googlαρισμα του ονοματος του.

Στην μνημη του Σ.Λουκμαν και του Π.Φυσσα

Παιρνουμε και στελνουμε δυναμη απο οσους συνεχιζουν να ΜΑΧΟΝΤΑΙ εντος και εκτος των τειχων



ομαδα δρομου για την διαχυση της αμεσης δρασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.