Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή ζητούν Σαμαράς - Βενιζέλος

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Η συνάντηση που είχαν σήμερα ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, ήταν για να κινήσουν τις διαδικασίες και να ζητήσουν ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή, θέλοντας....



έτσι να κλείσουν τον κύκλο της σεναριολογίας περί πρόωρων εκλογών που έχει ανοίξει, αλλά και να επικεντρωθούν στις προσπάθειες εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή τον ερχόμενο Φεβρουάριό.

Σύμφωνα με δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη:

«1. Η διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας θα κινηθεί όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα και την συνταγματική πρακτική ένα μήνα πριν την λήξη της θητείας του απερχομένου Προέδρου, δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2015 και

2. Μετά την έναρξη της νέας Συνόδου της Βουλής η κυβέρνηση θα ζητήσει αμέσως την επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης της Βουλής προς αυτήν σύμφωνα με το άρθρο 84 του Συντάγματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.