Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Γυμνές γυναίκες της διπλανής πόρτας [ΦΩΤΟ]

Αληθινές, γυναίκες, αληθινά κορμιά, έτσι λέγεται η σειρά φωτογραφιών του...


 Πανεπιστημίου του Γουαϊόμινγκ που βασίστηκε σε έρευνα για την ομορφιά του γυναικείου σώματος - ανεξάρτητα από το μέγεθος του. Το γυμνό έτσι όπως δεν το έχετε ξαναδεί.

Φοιτήτριες πόζαραν γυμνές και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου photoshop, δηλαδή δεν έγινε επεξεργασία της εικόνας με την σιλουετα τους να είναι σκοτεινή σε γκρι φόντο.


Οι φωτογραφίες αποτελούν μέρος της καμπάνιας που θέλει να δείξει ότι οι γυναίκες μπορούν να είναι όμορφες τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά ανεξάρτητα από το πως είναι ο σωματότυπός τους.


Γυναίκες μυώδεις, γυναίκες με κοιλίτσα, γυναίκες με περιφέρεια. Γυναίκες της διπλανής πόρτας και όχι μοντέλα που ερωτεύονται και σαγηνεύουν.


Η ιδέα πίσω από όλη αυτή την προσπάθεια είναι να ενθαρρύνουν τις γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους.
Κι αυτό, γιατί οι εικόνες που βλέπουμε στα περιοδικά, οι εικόνες μοντέλων, ηθοποιών και άλλων διασήμων δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.


Για την ιστορία, ζητήθηκε από 30 γυναίκες να συμμετάσχουν στην φωτογράφιση και από αυτές το δέχθηκαν μόνο οι 11.

πηγη: DailyMail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.