Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Νεότερες πληροφορίες: Η σκάλα έπνιξε στο ασανσέρ του παιχνιδάδικου την άτυχη γυναίκα!


Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το τραγικό δυστύχημα που συνέβη πριν από λίγη ώρα σε ένα κατάστημα παιχνιδιών και σχολικών είδων στην περιοχή του Ψυχικού, επί της οδού Ομήρου...



Μία νεαρή κοπέλα, μόλις 25 χρονών, που εργαζόταν στο κατάστημα, θέλησε να κατέβει από τον πάνω όροφο στο ισόγειο, έχοντας μέσα στο ασανσέρ, μία σκάλα.

Σύμφωνα με το newsit.gr, η 25χρονη μπήκε στο ασανσέρ με τη σκάλα και τότε εκτυλίχθηκε η τραγωδία. Η σκάλα χτύπησε κάποιο κινούμενο σημείο του ασανσέρ, μπλόκαρε όλο το σύστημά του, αλλά συγχρόνως εγκλώβισε και την άτυχη κοπέλα. Ουσιαστικά, η σκάλα έπνιξε τη νεαρή κοπέλα, αφού τη σήκωσε ψηλά και την έπνιξε.

Το ασανσέρ επί τόπου σταμάτησε πριν φτάσει στο ισόγειο και χτύπησε άμεσα ο συναγερμός του καταστήματος. Η πυροσβεστική που έφτασε στο σημείο επανέφερε το ασανσέρ στο ισόγειο. Ανοίγοντας την πόρτα του ασανσέρ αντίκρισαν τη νεαρή κοπέλα αναίσθητη.

Ακόμα και μέχρι αυτή την ώρα, γίνεται τεράστια προσπάθεια της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν το άψυχο σώμα της νεαρής κοπέλας. Στο σημείο έχει σπεύσει και η αστυνομία για να διερευνήσει την απίστευτη αυτή τραγωδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.