Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Πριβέ δείπνου Τσίπρα, Γιάννας και Μαριάννας Λάτση;

Έγινε, αλλά όχι στο Κολωνάκι, μήπως;

Σάλος έχει ξεσπάσει με την πληροφορία που κάνει λόγο για το δείπνο σε πριβέ κολωνακιώτικο στέκι του ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ...


 Διέψευσε την πληροφορία ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του κ. Τσίπρα, Νίκος Παππάς, σε επικοινωνία με το iefimerida.gr

Ήταν πριν από 10 ημέρες που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εθεάθη από έκπληκτους θαμώνες να συντρώγει με τις δυο πανίσχυρες και πάμπλουτες κυρίες, Μαριάννα Λάτση και Γιάννα Αγγελποπούλου, σε πριβέ κλαμπ του Κολωνακίου, το γνωστό Salon de Bricolage.

Όπως αναφέρει το iefimerida.gr, στην παρέα βρίσκονταν και οι δύο νέοι γόνοι των οικογενειών, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και ο Πάρις Κασιδόκωστας.

Πάντως, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο το γραφείο Τύπου του ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ, “το κεντρικό δημοσίευμα της iefimerida περί δήθεν συνάντησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την κ. Λάτση και την κ. Αγγελοπούλου είναι απόλυτα ψευδές και πρέπει να ανακληθεί. Έρχεται δε ως συνέχεια άλλων αναξιόπιστων ρεπορτάζ της εν λόγω ενημερωτικής ιστοσελίδας για τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία τον τελευταίο καιρό 'ανακαλύπτει' με την ίδια ευκολία από συναντήσεις μέχρι εσωκομματικές διαφωνίες, χωρίς κανένα σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία”.

Όπως ανέφερε το δημοσίευμα, το πριβέ κλαμπ Salon de Bricolage των αδελφών Πανά, Χρύσανθου και ο Σπύρου, έφτιαξαν μια λέσχη, στο κέντρο της Αθήνας, όπου μπορούν να μπαίνουν μόνο εγγεγραμμένα μέλη με μηνιαία συνδρομή.
Το Salon de Bricolage είναι το μόνο πριβέ κλαμπ της Αθήνας και κλείνει 4 χρόνια στην οδό Αλωπεκής, στο Κολωνάκι. Δεν διακρίνεις από καμία ταμπέλα την είσοδό του. Κάθε δωμάτιο σε οικογενειακό μέγεθος. Εκεί φιλοξενήθηκε εκδήλωση με τη σφραγίδα του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και μια ομιλία του Nicolas Χρηστάκη, συμβούλου του Ομπάμα και καθηγητή του Harvard, για τα κοινωνικά δίκτυα.

Και πίσω από το μπαρ, ανοίγοντας μια κρύπτη-κουρτίνα, μια πρωτότυπη ιδέα κουζίνας, με μακρύ τραπέζι, ώστε τα μέλη να έχουν την ευκαιρία να μαγειρέψουν για τους φίλους τους, την οποία εγκαινίασε η Χάρις Αλεξίου. Στον επάνω όροφο, ένα δωμάτιο με τζάκι, βιβλιοθήκη και τραπέζια μπιρίμπας και στα ενδότερα ένα εξαιρετικό εστιατόριο. Εκεί συναντά κανείς τον πρωτοπόρο εικαστικό Τάκη, τον Δημήτρη Παπαϊωάννου, μέλη της εφοπλιστικής οικογένειας Μαρτίνου, την Όλια Λαζαρίδου, τον Πήτερ Οικονομίδη, αλλά και πολλούς νέους ανθρώπους που διασκεδάζουν ως τα ξημερώματα.

Πάντως, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, σε επικοινωνία που είχε με το iefimerida.gr διέψευσε ότι έγινε αυτό το δείπνο στο Salon de Bricolage.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.