Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

"Σήμερα θα πεθάνετε όλοι!" - Τι φώναζε ο άνδρας που προκάλεσε το μακελειό στο Μικρολίμανο [video]

«Θα σας σκοτώσω όλους! Απόψε θα χυθεί αίμα!».

Αποφασισμένος να σκορπίσει το θάνατο ήταν ο γκριζομάλλης άνδρας ηλικίας γύρω στα 50, που προκάλεσε το μακελειό...


 στο νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, το οποίο «γάζωσε» με καλάσνικοφ.
«Θα σας σκοτώσω όλους! Απόψε θα χυθεί αίμα!», φέρεται να είπε σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, πριν αρχίσει να πυροβολεί, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο δράστης, που σύμφωνα με την αστυνομία είναι σεσημασμένος αλλοδαπός κακοποιός και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

«Ξαφνικά είδαμε έναν άνθρωπο να κρατάει αυτόματο», είπαν τρέμοντας οι θαμώνες. Οταν κάποιος τον ρώτησε αν είναι εργαζόμενος, προκειμένου να του δώσει παραγγελία, ο άνδρας του απάντησε «Σήμερα θα πεθάνετε όλοι» και πριν προλάβουν να συνειδητοποιήσουν οι υπόλοιποι τι γινόταν, εκείνος άρχισε να πυροβολεί, τραυματίζοντας 11 άτομα, από τα οποία οι τρεις είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Αφού έσπασε η τζαμαρία του νυχτερινού καταστήματος, ο κόσμος άρχισε να ουρλιάζει και έπεσαν στο έδαφος και ακολούθησε πανικός, ενώ ο δράστης μπήκε στον προθάλαμο.

«Η κόρη μου είναι σοκαρισμένη», είπε η μητέρα ενός εκ των θαμώνων, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Πυροβολούσε παντού, όλα τα παιδιά είχαν πέσει κάτω. Η κόρη μου είχε μείνει ακίνητη όρθια και οι φίλοι της της φώναζαν να πέσει κάτω. Από τα αίματα που ήταν κάτω και τα γυαλιά, τα παιδιά δεν μπορούσαν να περπατήσουν για να φύγουν».



Το χρονικό του μακελειού

Άγριες σκηνές εκτυλίχθησαν στις 4:15 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην Ακτή Δηλαβέρη 13, στο νυχτερινό κέντρο "Έτσι απλά... Ελληνάδικο", στο Μικρολίμανο, όταν, ένας θαμώνας του μαγαζιού, σύμφωνα με την Αστυνομία, βγήκε έξω από τον χώρο του καταστήματος κι άρχισε να πυροβολεί εναντίον των υπόλοιπων θαμώνων.

Από τους πυροβολισμούς, σύμφωνα με τελευταίες εκτιμήσεις, τραυματίστηκαν 11 άτομα εκ των οποίων οι τρεις νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Στο σημείο έφτασαν 2 κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ με γιατρό για να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, και 4 ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν τους τραυματίες στον Ευαγγελισμό και το Αττικό Νοσοκομείο.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, συνοδευόταν κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο μαγαζί από μία γυναίκα, ενώ αφού πυροβόλησε, διέφυγε με κάποιο όχημα πιθανότατα τζιπ.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως οι κάλυκες από το περιστατικό στον Πειραιά θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν είναι από το ίδιο όπλο που είχε χρησιμοποιηθεί και στο περιστατικό της πλατείας Βάθης.

[upd 3.10μ.μ.]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.