Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Τζιχαντιστές έκρυβαν μαχαίρια αποκεφαλισμών σε κοντέινερ με «Χριστουγεννιάτικα», το ανακάλυψαν οι αρχές στο Ισραήλ! [ΦΩΤΟ]

Τα ίδια μαχαίρια καταδρομέων που χρησιμοποιεί το ισλαμικό κράτος για να αποκεφαλίσει στρατιώτες,ίδια με ...


αυτό που δολοφονήθηκε ο Peter Kassig και τα υπόλοιπα θύμα των παράφρονων Ισλαμοφασιστών, βρέθηκαν σε φορτίο με Χριστουγεννιάτικα είδη στην Ιερουσαλήμ.

Χιλιάδες πυροτεχνήματα, ξίφη, και άλλα όπλα κρυμμένα ανάμεσα σε χριστουγεννιάτικα στολίδια προορίζονταν για στρατιώτες του ISIS .
Η ισραηλινή αστυνομία τα κατέσχεσε στο λιμάνι Ashdod την Πέμπτη ένα θανατηφόρο οπλοστάσιο που είχε σαν προορισμό τις αραβικές γειτονιές της Ιερουσαλήμ.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων βρέθηκαν 18.000 πυροτεχνήματα, 5.200 μαχαίρια καταδρομέων, 5.500 tasers, 4.300 φακοι, 1.000 σπαθιά .

Το θανατηφόρο φορτίο ήταν κρυμμένο κάτω από ένα στρώμα χριστουγεννιάτικων στολίδιων, και είχε αποσταλεί από την Κίνα.

Τα όπλα , πιθανότητα προορίζονταν να χρησιμοποιηθούν εναντίον της αστυνομίας και των Εβραίων κατοίκων της Ιερουσαλήμ από τους Άραβες εξτρεμιστές, οι οποίοι έχουν εκτελέσει και στο παρελθόν θανατηφόρες επιθέσεις σε ταραχές από το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.