Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Πέθανε παίκτης του κρίκετ που είχε χτυπηθεί από μπαλάκι

Πέθανε  μετά από κώμα δύο ημερών, ο 25χρονος αθλητής του κρίκετ Phil Hughes, ο οποίος είχε χτυπηθεί από μπαλάκι στο κεφάλι, ενώ φορούσε κράνος, κατά τη διάρκεια αγώνα στην Αυστραλία την Τρίτη.
Όπως ήταν φυσικό, ο θάνατός του...


 σκόρπισε θλίψη σε όλη τη χώρα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο και πυροδότησε συζήτηση για τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το συγκεκριμένο άθλημα.

«Με λύπη μου ανακοινώνω πως ο Phil Hughes εξέπνευσε πριν από λίγη ώρα. Δεν είχε ανακτήσει ποτέ τις αισθήσεις του από τον τραυματισμό του και δεν πονούσε όταν πέθανε» δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο γιατρός της εθνικής κρίκετ Αυστραλίας Peter Brukner.

Ο 25χρονος αθλητής χτυπήθηκε την Τρίτη στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, που ήταν ακάλυπτο από το κράνος, μετά από αποτυχημένη βολή. Έχασε αμέσως την ισορροπία του και κατέρρευσε μπροστά στους θεατές -ανάμεσά τους και η μητέρα και η αδερφή του- χάνοντας τις αισθήσεις του. Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, τέθηκε σε τεχνητό κώμα ενώ οι γιατροί προσπάθησαν να τον σώσουν με χειρουργικές επεμβάσεις αλλά τελικά κατέληξε εξαιτίας εγκεφαλικής αιμορραγίας.

Δείτε τι μετέδωσαν τα ξένα δίκτυα:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.