Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

O καιρός του Σαββάτου [video]


Ηλιοφάνεια αναμένεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές νεφώσεις και πιθανόν ασθενείς βροχές στα ανατολικά Ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη...



Το Σάββατο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά Ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα βόρεια και ανατολικά μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Οι άνεμοι θα πνέουν από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Χαλκιδική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Στην υπόλοιποι Μακεδονία ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο στα νότια θα υπάρχουν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, βαθμιαία όμως στην ανατολική Θεσσαλία, τα ανατολικότερα τμήματα της ανατολικής Στερεάς, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών κατά τόπους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα βόρεια θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα νότια βορειοδυτικοί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



Πρόγνωση καιρού για 23/11/2014

Την Κυριακή ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά Ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη με πιθανότητα ασθενών βροχών στη βόρεια Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.