Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

O ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ν.Ταβουλάρης:Όχι μόνο απλήρωτοι,θα πληρώνετε και από την τσέπη σας για να έρθετε στα ναυπηγεία!!!!

Πραγματικά αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα.Μόνο στην Ελλάδα τέτοιος εργοδότης δεν έχει οδηγηθεί ακόμη στη φυλακή, μόνο και μόνο επειδή υπήρξε στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού κατά το παρελθόν.Αφού έχει...
αφήσει απλήρωτους σχεδόν 10 μήνες τους εργαζόμενους στα ναυπηγεία Ελευσίνας που είναι ιδιοκτησίας του, ενώ τους χρωστάει δεδουλευμένα εδώ και τέσσερα χρόνια,ενώ η κυβέρνηση του έχει 2 χαριστικές ρυθμίσεις για τα χρέη του στα ασφαλιστικά ταμεία προκειμένου να του εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα,αφού του υπουργείο εθνικής άμυνας τον εξόφλησε για πυραυλακάτους που ποτέ δεν παρέδωσε,τώρα τι είπε στους εργαζόμενους;Όποιος θέλει να έρχεται στη δουελιά του,να πληρώνει από την τσέπη του.Να δανείζονται δηλαδή οι εργαζόμενοι όχι μόνο για να ζουν τις οικογένειές τους αλλά για να του λειτουργούν και το ναυπηγείο!!!!
Ουσιαστικά τους κόβει τη μεταφορά από και προς τα ναυπηγεία με πούλμαν,κάτι που γίνεται εδώ και 50 χρόνια οπότε οι εργαζόμενοι ,αν και απλήρωτοι θα πρέπει να βρουν τρόπο να πάνε στις δουλειές τους.
Μετά και από τη νέα "μεγαλειώδη" κίνηση του Ν.Ταβουλάρη οι εργαζόμενοι ξεκίνησαν νέα απεργία ενώ δεν αποκλείεται όπως λένε να σταματήσουν πλέον και οι εργασίες στην πυραυλάκατο "Ρίτσος".

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσαν:




"Ελευσίνα 17/11/2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Δυστυχώς η αυθαιρεσία της Διοίκησης των Ναυπηγείων Ελευσίνας δεν έχει όρια . Αφού έχει απλήρωτους τους Εργαζόμενους του Ναυπηγείου Ελευσίνας για 9 και πλέον μήνες , αποφάσισε να σταματήσει και την μεταφορά του προσωπικού από και προς τα Ναυπηγεία με πούλμαν όπως γίνεται εδώ και 50 χρόνια .
Αυτό σημαίνει ότι οι απλήρωτοι εργαζόμενοι θα πρέπει να πηγαίνουν στην εργασία τους με δικά τους μέσα και να έχουνε επιπλέων έξοδα για βενζίνες .
Καταγγέλλουμε την αυθαιρεσία της διοίκησης των Ναυπηγείων Ελευσίνας και αναρωτιόμαστε πόσο ακόμα θέλει να μας εξαθλιώσει .

Κατόπιν τούτου σας γνωρίζουμε ότι σε σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ του Σ.Ε.Ν.Ε αποφάσισε ομόφωνα 24ωρη απεργία για την Τρίτη 18/11/2014 και 24ωρη απεργία για την Τετάρτη 19/11/2014 ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.