Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Έκλεψε τις φωτογραφίες μοντέλου κι έψαχνε online για προικισμένους άντρες!

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την 28χρονη Verity Cook όταν ανακάλυψε ότι ορισμένες φωτογραφίες από το προφίλ της στο Facebook χρησιμοποιούνταν σε ψεύτικο προφίλ στο
dating site, Plenty of Fish, από γυναίκα που αναζητούσε «προικισμένους άντρες»....

Ένας φίλος της το ανακάλυψε πρώτος και της έστειλε ένα screenshot για να δει και η ίδια περί τίνος πρόκειται. Η κοπέλα έπεσε από τα σύννεφα όταν είδε ότι η “Vicki”, η γυναίκα πίσω από το ψεύτικο προφίλ, ισχυριζόταν ότι είναι πρώην μοντέλο και ότι έψαχνε για «αγόρια που όπως τα λέτε και εσείς είναι προικισμένα». Το τελευταίο δε η Βέριτι το χαρακτήρισε άθλιο.

Μάλιστα, συνειδητοποίησε ότι τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, οι οποίες ήταν ανεβασμένες στο προφίλ της στο Facebook μπορούσαν να τις δουν μόνο οι φίλες και φίλοι της. Με άλλα λόγια, επρόκειτο για κάποια γνωστή της χωρίς όμως, να είναι σε θέση να ξέρει αφού στο Facebook έχει περισσότερους από 2.000 φίλους.

Όπως είπε, μία από τις φωτογραφίες την είχε ανεβάσει στο Facebook μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ αναρωτήθηκε τι θα κάνει η γυναίκα που έκλεψε τις φωτογραφίες της όταν κλείσει ραντεβού με κάποιον άντρα και εκείνος συνειδητοποιήσει από κοντά τι έχει συμβεί.

Πάντως, να αναφέρουμε ότι η σελίδα στο Plenty of Fish έχει πλέον κατεβεί.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.