Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Τα μαζεύουν Παραστατίδης - Βουδούρης για τον χρηματισμό άλλων 4ων βουλευτών [video]

Αφού άκουσαν τα σχολιανά τους από Λυκούδη και Ψαριανό

Σε διευκρινιστίκη ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά αποσύρουν τις υπόνοιες περί χρηματισμού εκείνων των ανεξάρτητων βουλευτών που είχαν υπερψηφίσει την υποψηφιότητα Σταύρου Δήμα στην πρώτη ψηφοφορία....


 για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας προχώρησαν οι επίσης ανεξάρτητοι Βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Θεόδωρος Παραστατίδης... μετά την οργισμένη αντίδραση όλων όσοι στιγματίστηκαν και την απειλή μηνύσεων.


Όπως αναφέρουν η δήλωσή τους δεν στόχευε να απαξιώσει κανένα συνάδελφο «και ακόμα περισσότερο δεν αποτελεί "κατηγορία" προς κανέναν».

Επιμένουν ωστόσο ότι οι καταγγελίες Χαϊκάλη «ρίχνουν βαριά σκια στο παρόν πολιτικό σκηνικό» και επαναλαμβάνουν την πρότασή τους «για συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων για το πρόσωπο του επόμενου προέδρου της Δημοκρατίας, τον οποίο θα ψηφίσει η επόμενη Βουλή».

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σε συνέχεια σχολίων και ερμηνειών που έγιναν σχετικά με δήλωσή μας για την αποκάλυψη προσπάθειας χρηματισμού του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη, διευκρινίζουμε ότι προφανώς, η δήλωση αυτή δεν στόχευε να απαξιώσει κανένα συνάδελφο βουλευτή και ακόμα περισσότερο δεν αποτελεί «κατηγορία» προς κανέναν. Εξάλλου εμείς αναφέρουμε στην προηγούμενη δήλωσή μας ότι: «Η σκιά αυτή (της απόπειρας του χρηματισμού) προφανώς έχει και μια άδικη πλευρά, εφόσον σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται ότι η υπερψήφιση της κυβερνητικής πρότασης από μη κυβερνητικούς βουλευτές συναρτάται υποχρεωτικά με χρηματισμό».

Είναι όμως σαφές και αδιαμφισβήτητο ότι οι αποκαλύψεις αυτές ρίχνουν μια βαριά σκιά στο παρόν πολιτικό σκηνικό. Αυτή η σκιά, κατά την άποψή μας, απομακρύνει ακόμα περισσότερο την προοπτική εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Δεν επιδιώκουμε την όξυνση του πολιτικού κλίματος αλλά αντιθέτως την αποκλιμάκωση αυτής της έντασης, που εντείνεται από την κινδυνολογία της Κυβέρνησης στην προοπτική των εθνικών εκλογών. Για τον λόγο αυτό επαναφέρουμε την πρότασή μας για συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων για το πρόσωπο του επόμενου προέδρου της Δημοκρατίας, τον οποίο θα ψηφίσει η επόμενη Βουλή».

Λυκούδης για Βουδούρη - Παραστατίδη: Πολιτικά σκουλήκια

«Έχω υποστηρίξει την εκλογή του Προέδρου από την παρούσα βουλή από τον Μάιο», δήλωσε ο Σπύρος Λυκούδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, διευκρινίζοντας ότι υποστηρίζει την εκλογή Πρόεδρου της Δημοκρατίας επειδή δεν είναι υπέρ των πρόωρων εκλογών.

«Αυτοί οι απίστευτοι τύποι, αυτά τα πολιτικά σκουλήκια χωρίς να έχουν καμία αυτοσυγκράτηση ανακοινώνουν και δίνουν στη δημοσιότητα αυτό το κείμενο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λυκούδης προανήγγειλε ότι θα μηνύσει αυτούς που εμπλέκουν το όνομα του στην υπόθεση χρηματισμού. Ωστόσο, όπως υπογράμμισε, «αυτοί δεν έχουν τσίπα για να ενοχληθούν από την μήνυση».

Τέλος ο κ. Λυκούδης, απηύθυνε έκκληση στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά «αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, να σταθεί όρθιος και να μην τον αγγίξει αυτή η βρωμιά, να μην δεχτεί να εντάξει στα ψηφοδέλτια του αυτά τα άθλια υποκείμενα».



Ψαριανός για Βουδούρη - Παραστατίδη: Είναι άθλιοι και ξεφτιλισμένοι

«Βρίσκω την εξήγηση της αθλιότητας διάφορων περιπλανώμενων πολιτικάντηδων που εκτελούν συμβόλαια ενόψει ένταξής τους στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και δίνουν εξετάσεις και διαπιστευτήρια στην ηγεσία ενός κόμματος που θέλει να γίνει κυβέρνηση», σχολίασε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός στο δελτίο του ΣΚΑΙ..

«Αν το σκεφτήκαν μόνοι τους είναι ακόμα πιο άθλιοι. Αν μόνοι τους το σκεφτήκανε και το κάνανε θα έπρεπε να ντρέπονται. Και ο γιατρός, ο εν λόγω, και ο κύριος ο άλλος που πρέπει να ξαναβάλει το -ρ- στο επίθετό του γιατί είναι «παραστρατίδης», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Ψαριανός και κλείνοντας τόνισε : «είναι άθλιοι και ξεφτιλισμένοι. Πρέπει να ντρέπονται και θα αντιμετωπίσουνε και τη Δικαιοσύνη. Γιατί θα προσφύγουμε όλοι στη Δικαιοσύνη. Είναι ντροπή και να βρουν κάπου να πάνε να κρυφτούν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.