Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Η Ξάνθη "έπνιξε" τον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια


Η ποδοσφαιρική βραδιά εξελίχθηκε σε εφιάλτη για τον Παναθηναϊκό, που είδε την Ξάνθη να τον ταπεινώνει με σκορ...



4-2!

Άμυνα με τα… μάτια έπαιζαν οι παίχτες του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη και όπως ήταν φυσικό έφυγαν από την ακριτική πόλη με 4 γκολ στις αποσκευές τους.

Για τους εκπληκτικούς «ακρίτες», που διατήρησαν το απόρθητο της έδρας τους, σκόραραν οι Γούτας στο 3΄, Βασιλακάκης στο 16΄, Σολτάνι στο 52΄ και Καπετάνος στο 63΄ενώ είχαν και δυο δοκάρια.

Για τους «πράσινους», οι οποίοι έχασαν και την ευκαιρία να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, και τα δύο γκολ πέτυχε ο Καρέλης (17΄, 65΄).

Οι συνθέσεις:

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης (73΄ Ομπόντο), Φλίσκας (37΄ Παπαστεργιανός), Σίλβα, Γούτας, Καπετάνος (81΄ Ρούντι), Καρυπίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Κλωναρίδης, Σίλντενφελντ, Μέντες, Νάνο (64΄ Χουχούμης), Λαγός (60΄ Ντίνας), Ζέκα (60΄ Δώνης), Πράνιτς, Καρέλης, Πέτριτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.