Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αυτός προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Χαϊκάλη! [ΟΝΟΜΑ - ΦΩΤΟ]

Δείτε ποιος είναι...

Πρώην σύμβουλος του Πάνου Καμμένου και του Γιώργου Παπανδρέου αυτός που προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Χαϊκάλη!...




Πρόκειται για τον Γιώργο Αποστολόπουλο. Αυτός είναι ο άνθρωπος που κατονόμασε ο Παύλος Χαϊκάλης. Κι αν το όνομα δεν σας λέει πολλά να σας αναφέρουμε ότι πληροφορίες τον φέρουν να είναι σύμβουλος της Deutsche Bank στην Ελλάδα!



Σύμφωνα με τον κ.Καμμένοτον Αποστολόπουλο τον  γνώρισε στο γραφείο του Α.Σαμαρά όταν ο ίδιος ο κ.Καμμένος  ήταν ακόμη βουλευτής της ΝΔ και του συστήθηκε μάλιστα να τον χρησιμοποιήσει ως μάρτυρα στην υπόθεση των CDS.Στην συνέχεια τον ακολούθησε στους ΑΝΕΛ και έγραφε αντιμνημονιακά κείμενα στο διαδίκτυο με τον ψευδώνυμο "Δευκαλίων"


Ως απίστευτη αθλιότητα και επικίνδυνο παιχνίδι με φόντο την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας χαρακτηρίζουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου την υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη.


Απαντώντας στις δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ κατά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και στις οποίες είπε πως ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης του υπέδειξε τον μεσάζοντα ως γνώστη των οικονομικών που μπορεί να τον βοηθήσει στην υπόθεση των CDS, οι ίδιοι κύκλοι τονίζουν ότι το εν λόγω πρόσωπο ήταν πάντα στενός συνεργάτης του κ. Καμμένου.

Όπως εξηγούν οι ίδιοι παράγοντες αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ο κ. Καμμένος συνοδευόταν από το πρόσωπο αυτό και τον Νότη Μαριά στην πρώτη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά.

Επίσης το ίδιο συνέβη όταν αντιπροσωπεία τεσσάρων ατόμων των ΑΝΕλ επισκέφθηκε την κυπριακή Βουλή. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι κ.κ. Καμμένος, Κόλλια -Τσαρουχά, Κουίκ και ο μεσάζοντα και όπως εξηγούν όλα αυτά έχουν αποτυπωθεί και στις φωτογραφίες από τις συναντήσεις που δημοσιεύθηκαν στον Τύπο όταν έγιναν οι συναντήσεις.

upd: 15.44

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.