Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Η Ρωσία καταρρέει κι ο Πούτιν δηλώνει ερωτευμένος!


Στην κοσμάρα του ο Ρώσος Πρόεδρος...



Μια σύντομη, αλλά περιεκτική «ματιά» στην προσωπική του ζωή επέτρεψε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, η οποία λαμβάνει χώρα πριν το τέλος του έτους.

«Ένας Ευρωπαίος φίλος, ένας μεγάλος ηγέτης, με ρώτησε τον περασμένο χρόνο: “Είσαι ερωτευμένος;” Τού απάντησα: “Δηλαδή;” Μου λέει: "Αγαπάς κάποια;” Του απαντώ: “Ναι”. “Κι εκείνη σ'αγαπάει;””Ναι””Ε τότε μια χαρά” και ήπιε μια γουλιά» είπε ο Ρώσος πρόεδρος. «Όλα πάνε καλά, μην ανησυχείτε», δήλωσε, αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή.

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν ανακοίνωσε τον Απρίλιο 2013 ότι χώρισε από τη σύζυγό του Λουντμίλα, έπειτα από 30 χρόνια έγγαμου βίου.

Η προσωπική ζωή του προέδρου της Ρωσίας είναι θέμα ταμπού για τον ρωσικό Τύπο. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε η εφημερίδα Moscovski Korrespondent, η οποία το 2008 άφησε να εννοηθεί ότι ο Πούτιν πήρε κρυφά διαζύγιο από τη σύζυγό του για να παντρευτεί την Αλίνα Καμπάεβα, ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, η οποία προήχθη το φθινόπωρο σε «τσαρίνα» του τεράστιου ομίλου των φιλοκυβερνητικών μέσων ενημέρωσης National Media Group.

Όπως εύστοχα επισημαίνει το αθηναϊκό πρακτορείο λίγο καιρό αργότερα η εφημερίδα έκλεισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.