Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Το πρόγραμμα του Νταβούτογλου στην Αθήνα


To μεσημέρι της Παρασκευής (15:20) θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Αχμέτ Νταβούτογλου ο οποίος επισκέπτεται την Αθήνα στο πλαίσιο του «3ου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδος – Τουρκίας»...



Στις 16:00 ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ενώ στις 16:50 θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία των υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών.

Το βράδυ της Παρασκευής (20:30) οι δύο Πρωθυπουργοί και οι υπουργοί Εξωτερικών θα απευθύνουν χαιρετισμό στο «Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδος – Τουρκίας». Θα ακολουθήσει δείπνο των δύο αντιπροσωπειών.

Το Σάββατο στις 10:00 οι δύο Πρωθυπουργοί θα προεδρεύσουν στο «3ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδος – Τουρκίας» που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton. Θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.