Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Η DIGEA σε Ήπειρο, Ιόνιο, δυτική Στερεά και δυτική Μακεδονία


Στη νέα ψηφιακή τηλεοπτική εποχή περνάνε από αύριο, Παρασκευή, τα ξημερώματα, άλλοι 800.000 τηλεθεατές, καθώς το σήμα της DIGEA επεκτείνεται στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Μακεδονία και τα νησιά του Ιονίου!...



Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στις συγκεκριμένες περιοχές, θα ενεργοποιηθούν επτά βασικά κέντρα (Αίνος, Παντοκράτορας, Λιγγιάδες, Μεταξάς, Κλεισούρα και Κέλλη) που θα καλύψουν το 85% του πληθυσμού. Όσοι τηλεθεατές δεν καλύπτονται από τα εν λόγω κέντρα, θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος του έτους να βλέπουν αναλογικά.

Για πρόσβαση στην τέλεια ψηφιακή εικόνα και τον κρυστάλλινο ήχο της DIGEA χρειάζεται να υπάρχει αποκωδικοποιητής ή τηλεόραση με την τεχνολογία MPEG4. Όσοι διαθέτουν ήδη τον εξοπλισμό, πρέπει να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.