Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Πήραν φωτιά τα Social Media για το τραπέζι στον Ρέμο



«Ο Ρεμος δεν γουσταρει λουλουδια φετος.Γι αυτο του πεταξαν τραπεζι χθες. Ετσι γι αλλαγη...»,



«Δηλαδη οταν ο Ρεμος ερμηνεύει καψουροτραγουδα-και τα λουλουδια απαγορευονται-ο κοσμος θα πεταει τραπεζια κ καρεκλες στην πιστα;», είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που γέμισαν τα social media μετά τη δημοσιοποίηση του πρωτοφανούς περιστατικού που έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του Αντώνη Ρέμου στον Διογένη.

Αφορμή για τα «καυστικά», όπως πάντα, σχόλια των χρηστών του διαδικτύου ήταν το βίντεο με τον Νάσο Θανόπουλο, τον άντρα που καθόταν σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου και βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής, όταν αποφάσισε να πετάξει στην πίστα και δίπλα στον καλλιτέχνη που ερμήνευε μια από τις επιτυχίες του το τραπέζι που είχε μπροστά του.

«Ο Ρεμος δεν ηθελε λουλουδια στην πρεμιερα και εφαγε τραπεζι στην πιστα. Ελληνικος πολιτισμος. Ζητω η Τροικα», έγραψε σύμφωνα με το protothema, ένας άλλος χρήστης του twitter, ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Τα βρήκαν Ρέμος κ νταβραντιζμένος φίλος-κουμπάρος βασιλικής μας οικογένειας:θα τραγουδήσει σε πριβέ πάρτυ στη Μύκονο.Σπασίματα επιτρέπονται!»

Βέβαια, το σχόλιο που έχει αναπαραχθεί από τους περισσότερους μαζί με τη σχετική ανάρτηση του βίντεο στο Facebook είναι το «Βιδώστε τα τραπέζια!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.