Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Bild: Θα αγοράσει η Ρωσία το χρέος της Ελλάδας;


Φωτιές άναψαν οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Ρωσίας, Αντόν Σιλουάνοφ, στο δίκτυο...


 CNBC, σχετικά με την Ελλάδα. "Αν ζητήσει η Ελλάδα βοήθεια από τη Ρωσία, θα το σκεφτούμε" ήταν η δήλωση του υπουργού και σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα, "Bild" δεν ήταν καθόλου τυχαίες οι δηλώσεις του. "Θα αγοράσει η Ρωσία το χρέος της Ελλάδας;" είναι ο τίτλος που φιλοξενεί σχετικό άρθρο στην ηλεκτρονική της έκδοση, η εφημερίδα.
Στο δημοσίευμά της αναφέρει πως "οι δηλώσεις Σιλουάνοφ έρχονται την ώρα που στις Βρυξέλλες επικρατεί νευρικότητα μετά την νίκη του αντιμνημονιακού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ στις ελληνικές εκλογές καθώς κανείς δεν γνωρίζει πως θα είναι από εδώ και στο εξής οι σχέσεις της Ελλάδας με τους Ευρωπαίους εταίρους".
Η γερμανική εφημερίδα επισημαίνει ότι ο υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας δεν έκανε αυτές τις σκέψεις μόνος του. "Προτού προβεί σε αυτές σε δηλώσεις, είναι βέβαιο πως είχε πρώτα συνεννοηθεί με τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν", υποστηρίζει η εφημερίδα και προσθέτει: "Τις προηγούμενες μέρες, δεν είναι τυχαίο ότι ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, έσπευσε να συγχαρεί το νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα για τη νίκη του στις εκλογές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.