Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Τελικά, κόβεται το σεξ... για τους Ιάπωνες!


Κι όμως! Περίπου οι μισοί Ιάπωνες (ενήλικες) δεν κάνουν σεξ...


 Η αποχή από τον έρωτα αφορά και στα δύο φύλα, παντρεμένους και ανύπαντρους. Άνδρες και γυναίκες δεν κάνουν σεξ για δύο κυρίως λόγους: αφενός, βαριούνται και αφετέρου, νιώθουν πολύ κουρασμένοι από τη δουλειά...
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στον βρετανικό Tύπο, το 49,3 % των Ιαπώνων δηλώνουν ότι δεν έχουν χαρεί τον έρωτα τον τελευταίο μήνα με τους περισσότερους να ισχυρίζονται ότι δεν έχουν καμία διάθεση για σεξ και άλλους να λένε ότι σέρνονται από την κούραση με αποτέλεσμα να μην έχουν όρεξη για ερωτικά παιχνίδια.
Το ένα πέμπτο των ανδρών, ηλικίας 25 έως 29 ετών, δηλώνει ότι ενδιαφέρεται ελάχιστα ή καθόλου για σεξ. Σχεδόν αντίστοιχο είναι το ποσοστό και στις εκπροσώπους του ωραίου φύλου.
Οι Ιάπωνες ερευνητές επικεντρώνουν τη μελέτη τους στον αριθμό των γεννήσεων καθώς τα τελευταία χρόνια, καταγράφεται σημαντική μείωση του πληθυσμού στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Σύμφωνα με τους δημογράφους, τα επόμενα 50 χρόνια, ο πληθυσμός της Ιαπωνίας αναμένεται να μειωθεί κατά το 1/3.
Η έρευνα που διενεργήθηκε από την «Ένωση Οικογενειακού Προγραμματισμού της Ιαπωνίας» δείχνει ότι, το 48,3% των ανδρών και το 50,1% των γυναικών, έχουν ξεχάσει το σεξ τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες. Η έρευνα δείχνει, επίσης ,ότι το σεξ στα παντρεμένα ζευγάρια, τείνει να γίνει είδος προς... εξαφάνιση. Το ένα πέμπτο των παντρεμένων ανδρών (21,3%) παραδέχεται ότι είναι πολύ εξαντλημένοι όταν επιστρέφουν από την δουλειά και πως ούτε τους περνάει από το μυαλό να κάνουν σεξ.
Την ίδια ώρα, το 15,7% των ανδρών παραδέχονται πως δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον να κάνουν σεξ με τη σύζυγό τους από τη στιγμή που έγιναν γονείς. Σχεδόν το ένα τέταρτο των γυναικών (23,8%) , είτε είναι παντρεμένες είτε όχι, δηλώνουν πως, το σεξ είναι μία βαρετή υπόθεση , ενώ, το 17,8%, υποστηρίζει πως όταν επιστρέφει από τη δουλειά, αισθάνεται τέτοια κούραση, που δεν έχει καμία όρεξη για ερωτικές περιπτύξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.