Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Χιλιάδες προσλήψεις στη διεθνή Αντιτρομοκρατική


Περισσότερα από 400 εκατ. ευρώ σε χρονική περίοδο τριετίας «ρίχνει»...


 η γαλλική κυβέρνηση σε μέτρα θωράκισης της χώρας έναντι της απειλής της τρομοκρατίας.
Συγκεκριμένα, προσλαμβάνονται 2.600 άνδρες στις αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες, η αστυνομία εξοπλίζεται με ισχυρότερα όπλα και καλύτερη εξάρτηση, ενώ τίθενται υπό προστασία 3.000 άτομα στη Γαλλία και το εξωτερικό.
«Η μάχη κατά της τρομοκρατίας θα είναι αδυσώπητη» δήλωσε ο γάλλος πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς ανακοινώνοντας σε συνέντευξη Τύπου την ενισχυμένη στρατηγική κατά της τρομοκρατίας μετά το σοκ των τζιχαντιστικών επιθέσεων στο Παρίσι.
Ο Βαλς υπογράμμισε πως τα μέσα που παρέθεσε είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση της διογκούμενης εξτρεμιστικής απειλής. Ως προς το κόστος του σχεδίου, που θα απλωθεί σε διάστημα τριετίας, ανέφερε πως η Γαλλία θα σεβαστεί τις δεσμεύσεις της ως προς τις δημόσιες δαπάνες εξοικονομώντας από άλλους τομείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.