Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Μυστηριώδης έκρηξη συντάραξε χωριά του νομού Τρικάλων

Έκρηξη μεγάλης ισχύος σημειώθηκε χθες το πρωί (20-01-2015), σε αγρόκτημα ανάμεσα στα χωριά Ζηλευτή και Χρυσαυγή Τρικάλων. Σύμφωνα με την χαρακτηριστική περιγραφή μπροστά στην κάμερα του trikalaola.gr μιας αγρότισσας, δεν επρόκειτο για...


 μια απλή έκρηξη, αλλά για μια έκρηξη ισοδύναμη με βλήμα πυροβολικού.

ΦΩΤΟ από trikalaola.gr
ΦΩΤΟ από trikalaola.gr
ΦΩΤΟ από trikalaola.gr
ΦΩΤΟ από trikalaola.gr

Το άγνωστο αντικείμενο, βρισκόταν μέσα σε κανάλι και με την έκρηξη έγιναν κομμάτια πέτρες που υπήρχαν στο σημείο και το χώμα κομματιάστηκε. Ο θόρυβος από την έκρηξη, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, ακούστηκε σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων, τρίζοντας τα τζάμια των σπιτιών των γύρω χωριών.

Όπως περιγράφει στην κάμερα του trikalaola.gr η αυτόπτης μάρτυρας κα Μαίρη Παζαΐτη-Κουβεντάρα, με την έκρηξη σχηματίστηκαν 3 μανιτάρια καπνού, ψηλά όσο 2 δεκαόροφα κτήρια!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φυλακές οι φυλακές Τρικάλων απέχουν από το σημείο περίπου τα 2 χλμ σε ακτίνα. Βεβαίως, μετά και τα περσινά γεγονότα με τις αιματηρές αποδράσεις, από τις φυλακές Τρικάλων, οι ντόπιοι κάτοικοι, υποθέτουν πως ήταν βόμβα και κάποιοι για την ξεφορτωθούν την πέταξαν στο κανάλι.




trikalaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.